Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μέχρι και τα 1.500 ευρώ μπορεί να φτάσει το Κοινωνικό Μέρισμα του 2019

Εντός στόχων του πλεονάσματος φέρεται να είναι η Ελλάδα, κάτι που επηρεάζει θετικά και το κοινωνικό μέρισμα. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του υπουργείου οικονομικών, το υπερπλεόνασμα μπορεί να «κλειδώσει» το κοινωνικό μέρισμα σε ένα ποσό ύψους 400 εκατομμυρίων ευρώ. Συγκεκριμένα, αν το μέρισμα διατεθεί στους δικαιούχους του Κοινωνικού Εισοδήματος, τότε τα χρήματα που θα λάβουν μπορεί να φτάσουν έως και τα 1.500 ευρώ. Οριστικές αποφάσεις, πρόκειται να ληφθούν από τον Κυριάκο Μητσοτάκη την επόμενη εβδομάδα. Μάλιστα, το ρεπορτάζ ανέφερε ότι το υπερπλεόνασμα είναι τέτοιο, όπου το υπουργείο Οικονομικών μπορεί να εξοφλήσει χρέη 200 εκ. ευρώ στη ΔΕΗ, ενώ θα υπάρξει η δυνατότητα να κρατήσει 100 με 150 εκατ. ευρώ ως «μαξιλάρι» ασφαλείας.

2 σχόλια:

  1. Μπραβο στην Κυβερνηση....μεσα σε ενα τριμηνο καταφερε να κανει ολα αυτα;;; φυσικα παραλαμβανοντας ενα γενναιοτατο μαξιλαρι απο την προηγουμενη...που κακως δεν αξιοποιησε λαικιστικα η προηγουμενη.....Λιγη αληθεια μπορουμε να αακουσουμε καποτε;;; Λιγη ντομπροσυνη πολιτικη μπορουμε να εχουμε τελος παντων σε αυτη την χωρα;;;; Τα του Καισαρος τω Καισαρι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ