Quantcast

http://picasion.com/

Η «Μέσι» της Ημαθίας ξαναχτύπησε: 6 γκολ σε 2 αγωνιστικές

Αν νομίζετε πως η τέχνη του ποδοσφαίρου είναι μόνο αντρική υπόθεση, τότε πλανάστε πλάνην οικτρά. Στο γυναικείο πρωτάθλημα υπάρχουν παίκτριες με μεγάλο ταλέντο και επιδόσεις που προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον. Όπως για παράδειγμα η 16χρονη ποδοσφαιρίστρια του Αγροτικού Αστέρα της Αγίας Βαρβάρας. Η Ολίνα Μπαξεβάνου μετά το ασύλληπτο ρεκόρ που πέτυχε σε κεντρικό δρόμο της Νάουσας (περπάτησε για ένα ολόκληρο χιλιόμετρο κάνοντας ποδαράκια, δείτε εδώ), αποφάσισε να τρελάνει ολόκληρη την ποδοσφαιρική πιάτσα με το νέο επίτευγμά της. Η νεαρή επιθετικός από τη Βέροια μέσα σε δύο αγωνιστικές έχει πετύχει έξι γκολ, με αποτέλεσμα να θεωρείται το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης θέσης των σκόρερ. Και να φανταστείτε είναι μόλις 16 χρονών... Μπράβο της!

5 σχόλια:

  1. Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν είναι στην ομάδα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα υπόλοιπα κορίτσια είναι στην ομάδα..

      Διαγραφή
    2. Και φυσικά είναι όλα τα κορίτσια στην ομάδα, αλλά μπάντα κάποια ξεχωρίζουν για το ταλέντο τους και αυτό πρέπει να το παραδεχόμαστε.

      Διαγραφή
  2. Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν είναι στην ομάδα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα υπόλοιπα κορίτσια δεν είναι στην ομάδα???

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ