Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Οι κρεοπώλες γιορτάζουν και το «Ειλικρίνεια» έχει προσφορά σε μπριζόλες και πανσέτες!

2,5 κιλά χοιρινές μπριζόλες → 9,90€
2,5 κιλά χοιρινές πανσέτες → 9,90€
Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019 η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας «Αρχάγγελος Μιχαήλ» τιμάει την εορτή των προστατών της, Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ. Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» με
αφορμή την εορτή, ετοίμασε για εμάς μια σούπερ προσφορά σε μπριζόλες και πανσέτες, που θα ισχύει ΜΟΝΟ για την Παρασκευή 8/11 και το Σάββατο 9/11. Τι μας ετοίμασε;  Ελάτε στο κατάστημά μας στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και θα βρείτε:

  • 2,5 κιλά χοιρινές μπριζόλες με κόκκαλο → 9,90€
  • 2,5 κιλά χοιρινές πανσέτες → 9,90€

Και φυσικά θα βρείτε κορυφαίας ποιότητας κρέατα, από μπριζόλες, κοτόπουλα, κιμά, σουβλάκια χοιρινά και κοτόπουλο, χοιρινό ή μοσχάρι, λουκάνικα χειροποίητα χωριάτικα, τις πεντανόστιμες κρεατολιχουδιές του σε πολλές εκδοχές και συνταγές, έτοιμες να μπουν στο φούρνο, μέχρι και τη μεγάλη ποικιλία του σε καπνιστά κρέατα παραγωγής του, είτε για να μαγειρέψετε, είτε για να συνοδεύσετε το κρασί, τη μπύρα ή το τσίπουρο.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ



 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ