Quantcast

http://picasion.com/

Μαθητές έκαναν πορεία κατά των προσφύγων στα Γιαννιτσά

«Έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» φώναζαν οι νεαροί μαθητές 
Πορεία κατά των προσφύγων και των μεταναστών πραγματοποίησαν, το πρωί της Πέμπτης 7 Νοεμβρίου, μαθητές του ΕΠΑΛ στο κέντρο των Γιαννιτσών. Κρατώντας πανό και φωνάζοντας
συνθήματα όπως «έξω από τα σχολεία οι λαθρομετανάστες» και τραγουδώντας το «Μακεδονία Ξακουστή» οι μαθητές έκαναν πορεία στους δρόμους της πόλης. Παράλληλα από σήμερα το ΕΠΑΛ Γιαννιτσών τελεί υπό κατάληψη, με τους μαθητές να αντιδρούν στο πλαίσιο των ευρύτερων διαμαρτυριών για τη μετεγκατάσταση προσφύγων και μεταναστών στην περιοχή.

Δείτε το video από το logospellas.gr:

25 σχόλια:

  1. Μπράβο στα Ελληνόπουλα μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πορεια κατα ολων των κυβερνησεων πρεπει να γινεται που δεν μπορεσαν να αντιμετωπισουν ουτε αυτο το προβλημα οι ...μετριοτατοι ( το λιγοτερο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο ντροπιαστική εικόνα που έχουμε δει τις τελευταίες μέρες και είδαμε αρκετές ντροπιαστικές (βλέπε μισαλλοδοξία...μπαρμπεκιου και λοιπές ακροδεξιές ανοησίες). Αυτό το δηλητηριασμα των μυαλών των νέων είναι πραγματικά τραγικό. Μια αποτυχία του εκπαιδευτικού συστήματος πρωτίστως. Η ακροδεξιά που επωαζεται μεσω της νέας κυβέρνησης είναι 10 φορές χειρότερη από την Χρυσή Αυγή. Πρέπει οι δημοκρατικοί πολίτες να είναι σε επαγρύπνηση. Και πρέπει κάποιος να ασχοληθεί να επιμορφώσεις αυτά τα παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σου λείπει ο Αμπντούλ και ο Χουσειν,
      Έτσι δεν είναι;
      Έλα παραδέξου το μην ντρέπεσαι...

      Διαγραφή
  4. Επίσης για ποιο λόγο η θολούρα στα πρόσωπα ; Πρέπει η πολιτεία να μπορεί να ταυτοποιήσει τα παιδιά που συμμετείχαν σε αυτήν την καταπτυστη πορεία. Πέραν του ότι είναι είναι δυνάμει ύποπτοι εκνομων πράξεων εναντίον προσφύγων πρέπει και οφείλει να φροντισει για την στοχευμένη επιμόρφωση αυτών των παιδιών. Και άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγχαρητηρια για τις δημοκρατικες σας ιδεες. Να τιμωρησουμε τα παλιοπαιδα που δεν θελουν να γινει η Ελλάδα Ιραν

      Διαγραφή
    2. Δεν μιλάω για δημοκρατία με ρατσιστές συγγνώμη. Πάω στοίχημα ότι εσείς που φοβάστε το "Ιράν" δηλώνετε φανατικοί ορθόδοξοι κτλ. Η τραγική ειρωνεία του πράγματος.

      Και δεν είπα να τιμωρήσουμε, να επιμόρφωσουμε είπα. Μην σας φοβίζει τόσο η μόρφωση. Ξέρω ότι σας πανικοβάλλει το γεγονός ότι ένας μορφωμένος άνθρωπος είναι καλύτερα οπλισμένος να αντιμετωπίσει την προπαγάνδα μίσους και φοβου.

      Διαγραφή
    3. δεν ειπα οτι ειναι σωστο αλλα και απο την ασφαλεια της πολυκατοικιας μου δεν μπορω να βγαζω συμπερασματα για τις ανησυχίες τους. εθνοτικα μαχαιρώματα κάθε βράδυ στο κεντρο της θεσσαλονικης, μιλα και για αυτους τους φασιστες. μιας και καλυπτεις τα μισα ποστ.

      Διαγραφή
  5. Ντρέπομαι που είμαι Ελληνίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν το κάνουμε και εμείς ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στά ἄξια Ἑλληνόπουλα! Τούς σφίγγω ταπεινά τό χέρι!

    Καί μήν γράφετε ψέμματα. ΔΕΝ ὐπάρχουν προσφυγόπουλα, ἰσλαμιστές λαθρομετανάστες εἶναι, πού δηλώνουν ψευδῶς ἀνήλικοι ἐνῷ εἶναι μαντράχαλοι._

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε φασιστοπαιδα δεν θελετε λαθρομετανάστες ισλαμιστές να μπασταρδευτει η Ελλαδα; Τι σας πειραζει να παντρευτουν οι κόρες σας Αφγανό?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστά θα πρέπει να παντρευτούν ελληναρες αγόρι μου σαν εσένα ! Είναι γνωστό ότι είμαστε ανώτερη ράτσα και αυτοί οι μαύροι είναι κατωτεροι....(προφανώς και το σχόλιο είναι σατιρικό)

      Διαγραφή
    2. Αυτό λέμε να τα αναμορφώσουμε τα παρασυρόμενα εις τον φασισμόν παιδάκια. Να τα στείλουμε στα γκουλανγκ για να εμπεδώσουν ότι πρέπει αποδεχτούν τον εξισλαμισμό και την εθνική αλλοίωση στα πλαίσια του φιλανθρωπισμού της αριστεράς και της προόδου. Πάνω από όλα ο ανθρωπισμός. Κρεμάστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά!

      Διαγραφή
  9. υπάρχει ακόμα ελπίδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι ευτυχώς υπάρχει καθώς οι χιλιάδες γυναίκες των Γιαννιτσών που πρόσφεραν γεύματα στους πρόσφυγες της Ειδομένης και συνεχίζουν να προσφέρουν υπάρχουν και συνεχίζουν το κοινωνικό τους έργο. Όσο και αν αμαυρώνει την εικόνα της πόλης των Γιαννιτσών αυτή η εκδήλωση από παιδιά με δηλητηριασμένα μυαλά, δεν θα κριθεί η πόλη από αυτή τη μαύρη στιγμή φασισμού.

      Διαγραφή
  10. Σε λίγο οι ισλαμολάγνοι εθνομηδενιστές θα πρέπει να εξηγούν το παράλογο των θέσεων τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα πάντως οι φασίστες ακροδεξιοί ακόμα πρέπει να εξηγούν την δική τους καθώς βρίσκει τοίχο εκεί που υπάρχει μόρφωση, κρίση και ανθρωπιά. Και θα συνεχίσει να βρίσκει σε πείσμα σας. Το μίσος σας δεν κέρδισε τόσα χρόνια τώρα και δεν θα κερδίσει τώρα.

      Διαγραφή
    2. οσα γευματα και να μοιρασουν τα τα Γιαννιτσα αλλα και η Μακεδονια, το προβλημα δεν αντιμετωπιζεται. αυτοι μπαινουν καθημερινα αλλοι τοσοι και ειναι δις!!! οκ δειχνουν την ανθρωπια των Ελληνων αλλα καποια στιγμη(ποτε;;;) αυτο πρεπει να σταματησει, αλλα οπως φαινεται.....

      Διαγραφή
    3. δεν ξερω απο πολιτικη κι ουτε με ενδιαφερουν οι φασιστες και οι αριστεροί. αυτο που ξερω ειναι οτι τα παιδακια μεγαλωνουν κι αυτοι οι μουσουλμανοι κανουν πολλα

      Διαγραφή
  11. ρε αφηστε τις ανοησιες περι ακρων και φασισμου και να κοιταξουμε το χαλι του κρατους και της πατριδας ακομα και σε αυτο το θεμα. δεηλαδη επειδη καποιοι καπου στον πλανητη υποφερουν (κακως ) εμεις πρεπει εδω να τους δεχτουμε ολους;;;; και για ποσο καιρο;;; για παντα ;;;επειδη η Ε.Ε. μας πεταει καποιο κοκαλακι;;;;. βαλτε ρε μυαλο και αφηστε τα κομματικα που μας εφεραν στο χαλι αυτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτές οι φυλές που που μαζικά εισβάλλουν στη χώρα μας, λόγω του πολιτισμικού χάσματος δεν θα ενσωματωθούν ποτέ στην Ελληνική κοινωνία, γκετοποιώντας τις περιοχές που θα βρίσκονται, όπως γίνεται σε Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία και παντού.
    Τα μαρξιστικά μυαλά από φανατισμό και ανθελληνισμό δεν αντιλαμβάνονται για πιο λόγο γίνεται όλη αυτή η πλύση εγκεφάλου από τα κανάλια παρουσιάζοντας παιδάκια και οικογένειες προκειμένου να τους αποδεχθούμε?
    Ας δείξουν και την άλλη πλευρά. Σε σχολεία της Γερμανίας το τι τραβάνε οι μαθητές από τα μωαμεθανάκια και σε περιοχές του Λονδίνου.
    Αλήθεια ρε ορφανά του Μαρξ, που είναι η ευαισθησία σας όταν τα συντρόφια σας τρώνε προκλητικά κρέας, για σπάσιμο στους χριστιανούς, την Μεγάλη Παρασκευή?
    Έχετε γίνει βαρίδιο στην Ελληνική κοινωνία με τον επιλεκτικό ανθρωπισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Για αυτό η χώρα μας δεν πρόκειται ΠΟΤΕ να πάει μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν πρόκειται ποτέ να ενταχθούν στην Ελληνική κοινωνία οι μετανάστες αυτοί και το επιχείρημά μου είναι ότι εδώ και 100 χρόνια δεν ενσωματώθηκαν οι μουσουλμάνοι 'Ελληνες πολίτες της Θράκης, αντιθέτως θα τους χρησιμοποιήσουν και θα δημιουργήσουν τεράστια εθνικά προβλήματα όταν έρθει η κατάλληλη ώρα. Ο κίνδυνος είναι τεράστιος, και ας μην θέλουν να το καταλάβουν κάποιοι ψευτοκουλτουριαραίοι, ψευτοαριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ