Quantcast

http://picasion.com/

Σωτήρης Θωμαΐδης: Η Βέροια, η πλαστική χειρουργική και η απώλεια που τον συγκλόνισε

Αποκλειστική συνέντευξη
Είναι μια από τις πιο πολυσυζητημένες προσωπικότητες της Βέροιας. Αποφάσισε πριν από λίγο καιρό να δραστηριοποιηθεί επαγγελματικά στην πρωτεύουσα της Ημαθίας συμμετέχοντας στην εταιρεία AS Plastic Surgery & Laser Center που ίδρυσε ο
πετυχημένος Πλαστικός Χειρουργός Αχιλλέας Χαντές (Διδάκτωρ ΑΠΘ-Member of International Society of Aesthetic Plastic Surgery). Η εταιρεία με αντικείμενο την πλαστική χειρουργική και αισθητική, βρίσκεται στην οδό Ελιάς. Παρά το νεαρό της ηλικίας, το όνομά του έχει απασχολήσει πολλές φορές τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, καθώς υπήρξε από τα πλέον πετυχημένα μοντέλα της σύγχρονης show biz και πραγματοποίησε φωτογραφίσεις για γνωστά περιοδικά και μεγάλους οίκους. Μάλιστα, στις αρχές του 2017 ήταν καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου στο «The 2Night Show».
Πολυτάλαντος και πολυμήχανος έχει ασχοληθεί από την οινοποιεία, την γεωργία, την φαρμακευτική, τον χώρο της διασκέδασης, μέχρι και το μόντελινγκ. Ο λόγος φυσικά για τον 30χρονο Σωτήρη Θωμαίδη, ο οποίος είναι πλέον κάτοικος της Βέροιας. Μέσα από την αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο veriotis.gr, ο γοητευτικός άνδρας μίλησε για όλους και για όλα.
Για την ιατρική εταιρεία AS Plastic Surgery & Laser Center, την ζωή του, τα όνειρά του και τις εμπειρίες που αποκόμισε στον χώρο της μόδας. Αναφέρθηκε με πολύ εγκωμιαστικά σχόλια για τις όμορφες Βεροιώτισσες και την πόλη μας, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε ως ιστορική. Δεν δίστασε να αναφέρει πως έχει δεχθεί φλερτ από άνδρες, ενώ η χειρότερη στιγμή της ζωής του ήταν όταν έχασε το μονάκριβο αδελφό του. Διαβάστε αναλυτικά την συνέντευξη που είναι σίγουρο πως θα συζητηθεί:

Σε ηλικία μόλις 30 ετών έχεις ασχοληθεί επαγγελματικά με το μόντελινγκ, την οινοποιεία, την φαρμακευτική, τον χώρο της διασκέδασης, ενώ τώρα δραστηριοποιείσαι και στη Βέροια με την εταιρία AS Plastic Surgery & Laser Center. Πολυμήχανος, συλλέκτης εμπειριών ή ανήσυχο πνεύμα;

Ίσως η μεγαλύτερη απόλαυση στη ζωή μου, είναι η χαρά της δημιουργίας. Μου αρέσουν οι νέες προκλήσεις, η εξέλιξη, η προσπάθεια προς το καλύτερο και η προσωπική μου βελτίωση.

Από την Αριδαία, στην Θεσσαλονίκη και από εκεί στο Λονδίνο, τώρα στη Βέροια. Πως θα περιέγραφες αυτό το ταξίδι;

Πάντα ήθελα να διευρύνω τους ορίζοντες μου. Να αποκτήσω εικόνες. Θεωρώ ότι είναι ένα από τα βασικά εφόδια που έχουμε, ώστε να καινοτομήσουμε και συνάμα να συνειδητοποιήσουμε πόσα περιθώρια βελτίωσης έχουμε!

Γιατί επέλεξες να δραστηριοποιηθείς επαγγελματικά στη Βέροια;

Πάντα με γοήτευε η Βέροια. Κοσμική πόλη, με μεγάλη ιστορία, πράγμα που διαφαίνεται ακόμα και από τα κτίρια της. Ο κόσμος είναι φιλόξενος, πεπαιδευμένος, ενώ οι γυναίκες της σε γενικές γραμμές εξαιρετικά περιποιημένες!

Στόχος σας είναι να επεκταθείτε και σε άλλες πόλεις και ποιες είναι αυτές;

Δεν υπάρχει κάποια απόφαση προς το παρόν. Στόχος μας είναι να φτάσουμε τα 3 ιατρικά μας κέντρα εκεί που ονειρευόμαστε, ικανοποιώντας τις προσδοκίες του κόσμου που μας εμπιστεύεται.


Γιατί μια γυναίκα να επιλέξει το AS Plastic Surgery & Laser Center; Τι υπηρεσίες προσφέρει και τι αποτελέσματα υπόσχεται;

Θα επιλέξει την ιατρική εταιρεία μας γιατί θεωρώ ότι έχουμε εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής στις υπηρεσίες που παρέχουμε. Προμηθευόμαστε τα καλύτερα μηχανήματα σύμφωνα με τις δοκιμές που κάνουμε. Ο συνεργάτης και φίλος μου Δρ. Αχιλλέας Χαντές είναι αντικειμενικά από τα μεγαλύτερα ονόματα στην Ελλάδα με τεράστια εμπειρία σε περιστατικά. Χρησιμοποιούμε μόνο τα πιο επώνυμα υλικά. Ενημερωνόμαστε διαρκώς από τα μεγαλύτερα συνέδρια πλαστικής χειρουργικής και αισθητικής που λαμβάνουν χώρα παγκόσμια. Συμπεριφερόμαστε με απόλυτο σεβασμό και στο τελευταίο ελάχιστο ποσό που έχει να διαθέσει κάποιος αυτή την δύσκολη περίοδο.

Είσαι αντικειμενικά ένας πολύ ωραίος άνδρας, εξου και η συνεργασία σου με ένα από τα κορυφαία πρακτορεία μοντέλων του Λονδίνου. Αυτό από μόνο του αρκεί ή χρειάζεται να είσαι ισχυρή προσωπικότητα με αρχές και αξίες;

Θα απαντήσω με ένα παράδειγμα. Ήμουν 18 όταν πήγα πρώτη φορά στο κάστινγκ ενός πολύ γνωστού σχεδιαστή. Ήταν για μια επίδειξη κοστουμιών. Μου ζητήθηκε αρχικά να μείνω με το εσώρουχο. Σκέφτηκα ότι θα θέλει να με δει πως είμαι σωματικά και για κάποια άλλη επίδειξη γιατί παρήγαγε και εσώρουχα ο συγκεκριμένος. Στη συνέχεια μου ζητήθηκε να βγάλω το εσώρουχο. Όταν αρνήθηκα εισέπραξα αρνητικά σχόλια του τύπου «αν ντρέπεσαι όταν θα τρέχουμε στα backstage τι θα γίνει θα αργείς να αλλάξεις;». Όταν έρθει αυτή η ώρα θα είμαι γρήγορος απάντησα. Προφανώς και δεν εγκρίθηκα να συμμετάσχω στην επίδειξη, ούτε εκείνη τη χρόνια ούτε την επόμενη. Τρεις χρονιές μετά βγαίνω από τη θάλασσα σε μια παραλία της Μυκόνου και με πλησιάζει κάποιος λέγοντας μου ότι κάθεται εκεί ο συγκεκριμένος σχεδιαστής και σε θέλει για δουλειά. Εκείνη τη χρόνια συμμετείχα χωρίς παραπέρα ενοχλήσεις... Αν το ποιον μου ήταν άλλο λοιπόν, θα είχα συμμετάσχει σε αυτή την επίδειξη 3 χρόνια πριν, γεγονός που θα μου έδινε εξαιρετική προβολή και ίσως πολύ μεγαλύτερη εξέλιξη!

Καθημερινά γίνεσαι αποδέκτης θετικών σχολίων από τις Βεροιώτισσες. Πως αντιμετωπίζεις αυτό το φλερτ; Σου αρέσει;

Το φλερτ που έχω εισπράξει είναι πάντα πολύ εκλεπτυσμένο και συνεπώς ευχάριστο. Δεν έχει τύχει να έρθω σε δύσκολη θέση, ίσα-ίσα, νιώθω μόνο όμορφα πράγματα.

Είσαι μόνος αυτήν την περίοδο; Είναι στα μελλοντικά σου σχέδια ο γάμος και η δημιουργία οικογένειας;

Είμαι μόνος και μάλλον έτσι θα μείνει. Καλώς ή κακώς οι εργασίες μου αποτελούν μεγάλο μέρος της καθημερινότητας μου και είναι πολύ δύσκολο για κάποια να συμβιβαστεί με αυτό. Από την άλλη ένα παιδί θα το ήθελα πολύ. Πως συνδυάζονται αυτά; Δεν συνδυάζονται!

Παρ' όλες τις επιτυχίες σου στον χώρο του μόντελινγκ, στην οινοποιεία, στην φαρμακευτική και στον χώρο της ομορφιάς, παρατηρούμε πως προσπαθείς να κρατήσεις χαμηλό προφίλ και αρέσκεσαι να τονίζεις πως κατάγεσαι από αγροτική οικογένεια. Είναι ταπεινότητα ή μια πτυχή της γοητείας σου;

Ταπεινότητα γιατί δεν θεωρώ ότι έχω καταφέρει τίποτα σπουδαίο. Έχω πολύ μέλλον ακόμα για να αφήσω το στίγμα μου! Εδώ υπάρχουν άνθρωποι που πωλούν τεχνογνωσία στη ΝΑΣΑ!

Επειδή καθημερινά έρχεσαι σε επαφή με εκατοντάδες Βεροιώτισσες. Περιέγραψε μας λίγο το DNA των γυναικών της Βέροιας.

Η μέση Βεροιώτισσα είναι: Ευγενική, πεπαιδευμένη, περιποιημένη, κοινωνική.

Σε τι προτεραιότητα έχουν οι Βεροιώτισσες το κομμάτι της ομορφιάς και της μόδας;

Αντιλαμβάνομαι ότι τις ενδιαφέρει πολύ, χωρίς όμως υπερβολές στις οποίες είμαστε και εμείς κατά. Με μέτρο!

Ποια ήταν η πιο ευτυχισμένη και η πιο δυστυχισμένη στιγμή στην ζωή σου;

Η πιο δυστυχισμένη ήταν η απώλεια του αδερφού μου. Η πιο ευτυχισμένη δεν υπάρχει πια, ζω με τη μνήμη αυτού του δυσάρεστου γεγονότος και δεν νομίζω να αλλάξει αυτό.



21 ερωτήσεις για την καθημερινότητά σου...

1) Τι ομάδα είσαι;
ΠΑΟΚ

2) Αγαπημένη σου ταινία;
Godfather

3) Αγαπημένο σου φαγητό;
Δεν έχω φοβερές προτιμήσεις στις γεύσεις

4) Η μεγαλύτερη αδυναμία της ζωής σου;
Οι δουλειές μου

5) Μιλάνο, Ρώμη, Παρίσι ή Λονδίνο;
Ελλάδα μόνο

6) Παιδικός σου ήρωας;
Ο πατέρας μου

7) Τηλεόραση, θέατρο ή κινηματογράφος;
Κινηματογράφος

8) Ελεύθερος χρόνος;
Κρασί με φίλους

9) Ποιο κόμμα υποστηρίζεις;
Κανένα κόμμα

10) Ο μεγαλύτερος ηθοποιός;
Al Pacino

11) Το λατρεμένο σου τραγούδι;
Με ένα σου βλέμμα - Σαμπάνης

12) Το βιβλίο που σ' έχει σημαδέψει;
Τα ψηλά βουνά

13) Πιστεύεις στον Θεό;
Ναι πιστεύω

14) Βέροια, Έδεσσα, Κοζάνη, Γιαννιτσά ή Κατερίνη;
Κάθε πόλη έχει τα ωραία της, ακόμα και το χωριό μου 500 κατοίκων, η Πιπεριά

15) Μια λέξη που να αντιπροσωπεύει τη Βέροια;
Ιστορική

16) Αγαπημένο σου στέκι στη Βέροια;
Έχω αρκετά

17) Γυναίκες: Μελαχρινές ή ξανθιές;
Μελαχρινές

18) Έχεις δεχθεί φλερτ από άντρα;
Ναι πολύ συχνά

19) Βουνό ή Θάλασσα;
Βουνό

20) Αγαπημένη σου εποχή;
Χειμώνας

21) Ανεκπλήρωτο όνειρο;
Δεν έχω όνειρα, μόνο στόχους

Δείτε την συνέντευξη που είχε δώσει στον παρουσιαστή Γρηγόρη Αρναούτογλου στην εκπομπή «The 2Night Show» του ΑΝΤ1:

6 σχόλια:

  1. Ρωτήστε τον σας παρακαλώ πόσο πλήρωσε στον Αρναούογλου γιατί θέλω να πάω κι εγω. Είμαι όμορφος, ηθικός, διαβαστερός, είμαι εργασιομανής, είμαι καλός άνθρωπος, ταπεινός, έχω πλούσιο μπαμπά, είμαι γενικά τέλειος και μανάβης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα σε στεναχωρήσω . Ούτε τον Αρναούτογλου πληρωσα, ούτε την Στεφανιδου, ούτε του άλλους που με κάλεσαν και δεν πήγα γιατί απλά δεν είχα τίποτα παραπάνω να πω τοτε όπως την Τσιμτσιλή. ΟΥΤΕ ΕΙΧΑ ΠΛΟΥΣΙΟ ΠΑΤΕΡΑ. Στο σχολείο πήγαινα χωράφια, στις σπουδές μου δούλευα νύχτα παράλληλα με το μόντελινγκ. Με αυτα άνοιξα το φαρμακείο. Ότι άλλη απορία έχεις φίλτατε ανώνυμε με χαρα να στη λύσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το δέχομαι και σου ζητώ συγνώμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πόσο βλάκα η χαζή μπορεί να είσαι και να σχολιάζεις έτσι έναν πετυχημένο άνθρωπο χωρίς να τον ξέρεις....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κατάγομαι από την ευρύτερη περιοχή του τόπου καταγωγής σου και σε συγχαίρω για το ήθος σου.τιποτε άλλο δεν έχει αξία παρά μόνο η φωτεινή σου διαδρομή να γίνει παράδειγμα προς μιμηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ