Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λάθος στο ΦΕΚ το όνομα του Μαυρογιώργου στο Δ.Σ των Νοσοκομείων Ημαθίας

Σύγχυση σχετικά με τα ονόματα που απαρτίζουν το νέο Δ.Σ των Νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας και συγκεκριμένα με τη συμμετοχή του Τάκη Μαυρογιώργου σε αυτό, έχει δημιουργηθεί από χθες το απόγευμα. Η δημοσίευση του ΦΕΚ περιέχει λανθασμένα το όνομα του πρώην διοικητή, ο οποίος
έχει υποβάλλει την παραίτησή του πριν 2 μήνες.  
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του veriotis.gr, oι διευκρινίσεις που δίνονται σήμερα και ύστερα από τη διαρροή των παραπάνω πληροφοριών, αφορούν στην απουσία της διαπιστωτικής πράξης από το Υπουργείο Υγείας για την παραίτηση Μαυρογιώργου αφού υπάρχει διαγραφή μόνο από το μητρώο. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει ένα απίστευτο μπέρδεμα για την σύσταση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου. 

Το μόνο σίγουρο πάντως είναι το Νοσοκομείο Βέροιας συνεχίζει να είναι ακέφαλο, την ώρα που στο Δ.Σ συνεχίζει την θητεία της η Ιωάννα Πέρβου, (μέχρι τον Απρίλιο που λήγει η σύμβασή της) όπως και οι: Ηλίας Καλαϊτσίδης, Πέτρος Πετρίδης (ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών), Ιωάννα Μπρανιώτη (ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών ΕΣΥ, προσωπικού), Χαμαϊδη Μπουτζιώνα, Γεώργιος Μηνάς, Μάκης Ισαακίδης και Ευαγγελία Μαγούλα.

Δείτε αναλυτικά το επίμαχο ΦΕΚ με τα ονόματα εδώ.

Πάντως η δημοσίευση του ΦΕΚ σε ό,τι αφορά το όνομα του διοικητή του Νοσοκομείου Βέροιας, έγινε για τυπικούς λόγους καθώς την επόμενη εβδομάδα αναμένεται νέο ΦΕΚ που θα αφορά αποκλειστικά και μόνο τους διορισμούς των διοικητών των νοσοκομείων όλης της χώρας.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ