Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαυρογιώργος - Πέρβου ξανά στο Δ.Σ των νοσοκομείων της Ημαθίας

Σε μια κίνηση που έχει προκαλέσει πολλές αναταράξεις προχώρησε η κυβέρνηση της ΝΔ, καθώς με απόφαση του υπουργού Υγείας Βασίλη Κικίλια στο τιμόνι των νοσοκομείων Βέροιας και Νάουσας παραμένουν οι διοικητές που είχε διορίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, Τάκης Μαυρογιώργος και
Ιωάννα Πέρβου. Αναλυτικά η νέα διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ημαθίας, αρμοδιότητας 3ης Υ.Πε. Μακεδονίας:


1. ΜΑΥΡΟΓΙΩΡΓΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΒ 723396, Πτυχιούχος της Οδοντιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Διοικητής στο Γενικό Νοσοκομείο ΗΜΑΘΙΑΣ, ως Πρόεδρος.

2. ΠΕΡΒΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΝ 200285, Πτυχιούχος του Τμήματος Νομικής της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Αναπληρώτρια Διοικήτρια στο ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΗΜΑΘΙΑΣ, με αρμοδιότητα στην αποκεντρωμένη οργανική μονάδα «ΝΑΟΥΣΑΣ», ως Αντιπρόεδρος.

3. ΜΗΝΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 360902, ιατρός, με αναπληρωτή του τον ΓΚΙΟΥΡΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ του Νικολάου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 362170, ομοίως.

4. ΙΣΑΑΚΙΔΗΣ ΠΡΟΔΡΟΜΟΣ του Ισαάκ, με Α.Δ.Τ. ΑΗ 825438, ιατρός, με αναπληρωτή του τον ΠΑΡΘΕΝΟΠΟΥΛΟ ΙΩΑΝΝΗ του Γεωργίου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 327612, πολιτικό μηχανικό.

5. ΜΠΟΥΤΖΙΩΝΑ ΝΤΑΛΙΟΥ ΧΑΜΑΪΔΗ του Αλέξανδρου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 364776, συνταξιούχος, με αναπληρώτρια της την ΚΟΥΜΛΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ του Ελευθερίου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 648727, ιδιωτική υπάλληλο.

6. ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΠΕΤΡΟΣ του Χαράλαμπου, με Α.Δ.Τ. ΑΙ 356561, Διευθυντής Ορθοπεδικού Τμήματος του Γ.Ν. Ημαθίας - Οργανική Μονάδα έδρας «Βέροια», ως εκπρόσωπος των ιατρών και ειδικευομένων ιατρών που υπηρετούν στο Νοσοκομείο, με αναπληρώτρια του την ΖΩΝΙΤΣΑ ΣΩΤΗΡΙΑ του Αναστασίου, με Α.Δ.Τ. ΑΜ 417474, Επ. Α' Ακτινοδιαγνωστικής της ίδιας Οργανικής Μονάδας.

7. ΜΠΡΑΝΙΩΤΗ ΙΩΑΝΝΑ του Παύλου, με Α.Δ.Τ. ΑΝ 374750, TE Διοίκησης Μονάδων Υγείας και Πρόνοιας του Γ.Ν. Ημαθίας - Οργανική Μονάδα έδρας «Βέροια», ως εκπρόσωπος του λοιπού, πλην ιατρών ΕΣΥ, προσωπικού, με αναπληρώτρια της την ΜΥΛΩΝΑ ΕΛΕΝΗ του Παναγιώτη, με Α.Δ.Τ. ΑΗ 831083, TE Νοσηλευτικής του Γ.Ν. Ημαθίας - Αποκεντρωμένη Μονάδα «Νάουσας».

8. ΜΑΓΟΥΛΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του Κωνσταντίνου, με Α.Δ.Τ. ΑΖ 328456, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Συντονίστρια Διευθύντρια Αιμοδοσίας, Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ (Οργανική Μονάδα της έδρας «ΒΕΡΟΙΑ»), με αναπληρωτή της τον ΒΟΓΙΑΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ του Αστέριου, με Α.Δ.Τ. ΑΕ 360162, κλάδου Ιατρών Ε.Σ.Υ., Συντονιστή Δ/ντή Καρδιολογίας, Πρόεδρο του Επιστημονικού Συμβουλίου της ίδιας Οργανικής Μονάδας.

9. ΚΑΛΑΪΤΣΙΔΗΣ ΗΛΙΑΣ του Ιωάννη, με Α.Δ.Τ. Μ 377875, κατηγορίας ΠΕ, κλάδου Διοικητικού - Οικονομικού, Προϊστάμενος Διοικητικής - Οικονομικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ (Οργανική Μονάδα της έδρας «ΒΕΡΟΙΑ»), με αναπληρώτριά του την ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ ΜΑΡΙΑ του Αντωνίου, με Α.Δ.Τ. AB 885149, κατηγορίας TE, κλάδου Νοσηλευτικής, Προϊσταμένη Νοσηλευτικής Υπηρεσίας του Γ.Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ της ίδιας Οργανικής Μονάδας.

Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου είναι διετής.
Αθήνα, 13 Νοεμβρίου 2019
Ο Υπουργός
ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΚΙΚΙΛΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ