Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξεχείλισαν αποχετεύσεις στους Λαδόμυλους

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται μέχρι και αυτή τη στιγμή στη Βέροια, η βροχόπτωση που ξεκίνησε από το απόγευμα της Κυριακής. Η μεγάλη ποσότητα νερού που πέφτει εδώ και ώρες, μπορεί να μη δημιούργησε σοβαρά προβλήματα στην περιοχή μας, ωστόσο είχε ως επακόλουθο την υπερχείλιση φρεατίων στους Λαδόμουλους. Οι αποχετεύσεις που βρίσκονται κάτω από ξενοδοχείο επί της Ανοίξεως και Πιερίων, υπερχείλισαν καθώς δεν μπόρεσαν να συγκρατήσουν τον μεγάλο όγκο νερού, με αποτέλεσμα να ξεχειλίσουν στο δρόμο ακαθαρσίες.
Επί τόπου έφτασε συνεργείο της ΔΕΥΑΒ για την απάντληση των υδάτων και τον καθαρισμό των αποχετεύσεων, με την κυκλοφορία στο σημείο να διεξάγεται με προσοχή, ειδικά από τους πεζούς που προσπαθούσαν να αποφύγουν αυτά που «ξέβρασε» η γης!






7 σχόλια:

  1. Ως συνήθως πάλι απροετοίμαστοι τόσες μέρες λένε για την κακοκαιρία κ ο δήμος στην κοσμαρα του τρέχει στις εκδηλώσεις κ στα πανηγύρια η ΔΕΥΑΒ στις παχες καρέκλες να ρίχνουν τα βέλη τους μεταξύ τους κ τα φρεάτια γεμάτα σκουπίδια έχουν χρόνο να τα καθαρίσουν όταν έρθει η καταιγίδα κ αρχίζουν να ξεχιληζουν κ να πλημμυρίσουν τότε βγαίνουν για βγες έξω να τα καθαρίσετε για τι βρώμικο πάνε τα φρεάτια πόσαχρονια έχουν να καθαριστούν ; βγαίνουμε στις γειτονιές οι κάτοικοι κ τα καθαρίζουμε εμείς με σκούπες για να μην πλημμυρίσουν τα υπόγεια κ κάποια σπίτια για να ξεβολευτειτε λίγο κ να καθαρίσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να αυτά βλέπω και μετά παρηγορούμε , κάτι ξέρει ο Δήμος Βέροιας , που απο το 2011 στην Κίμωνος 37 κάθε φορά που βρέχει τρέχει ένα ποτάμι νερό και λάσπη και πλημμυρίζουμε επειδή άνοιξαν τον δρόμο στο βουνό στο τέρμα της Φωκίωνος για να κτιστεί η πολυκατοικία και δεν ρίξαν ούτε άσφαλτο , ούτε έκαναν φρεάτια για όμβρια ύδατα και απλά όλο το νερό απο την Φωκίωνος και απο το βουνό κατεβαίνει ποτάμι , σωστός τριπόταμος , πλημμύρα το υπόγειο και το γκαράζ , αλλά φαντάσου μαζί με το νερό να έρχονται και το σκουπιδαριό και τα σκατά για αυτό σου λέει άστο ρε φίλε μια χαρά είσαι το πολύ πολύ να πλημμυρίζεις μην έχει και το σκατό στην μέση.

      Άρε τι καλοί άνθρωποι είναι αυτοί .... Ο Θεος να σας έχει καλά

      Διαγραφή
    2. Ας προσέχουν τι πετάνε στις τουαλέτες τους οι κάτοικοι της περιοχής και μετά να κατηγορούμε την ΔΕΥΑΒ που μέσα σ αυτήν την βροχή οι υπάλληλοι προσπαθούσαν να ξεβουλώσουν το φρεάτιο.Και τι δεν ξέβρασε το συγκεκριμένο φρεάτιο?????

      Διαγραφή
  2. Αφηστε την γκρινια, δεν εχετε βιωσει καταστροφες απο πλημμυρα (πιστεψε με). Αυτα που λετε δεν ειναι τιποτα. Ολα ειναι καλα στη Βεροια, μη μιλατε καθολου. Δεν παθατε τιποτα. Κοιταξτε τηλεοραση και θα καταλαβαιτε τι σας λεω. Αφηστε την γκρινια.
    Βεροιωτες γκρινιαριδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γι'αυτό τα λέμε δεν γκρινιάζουμε για να μην τα πάθουμε τα λέμε γιατί αν δεν καθαριστούν τα φρεάτια με τις επόμενες βροχές όχι πλημμύρες θα τρέχουμε κ δεν θα φτάνουμε για ξεκινήστε ΔΕΥΑΒ να καθαρίζετε στις οδούς σε όλες γιατί λίγο που είδαμε πιστέψετε είναι πολλές πασακιωσκι στο βυζαντινό μουσείο στην Μπουμπουλίνας στην σοφίας στου Μανδηλαρά στη Μάρκου Μπότσαρη κ σε πολλές άλλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πλημμύρισε η Πιερίων με βουλομενα φρεάτια πλημμύρισαν κ τα σχολεία πήγαν το πρωί μαθητές στο 12 δημοτικό σχολείο κ βρήκαν πλημμυρισμένες αίθουσες που είναι ο δήμος ή τεχνική υπηρεσία να ελέγξει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βλέπετε που σας λεω γκρινιαριδες ; Ε λοιπον δεν εχετε ιδεα τι ειναι πλυμμηρα. Προσπαθηστε να φαντασθειτε στην οδο Μητροπολεως (και καθε κατηφορα της πολης) να τρεχει 1 μετρο νερο ορμητικα παρασερνοντας αυτοκινητα ανθρωπους περιουσιες κλπ και ολα μαζι να εισβαλουν στις οικοδομες και τα μαγαζια στην οδο Ελιας . το ιδιο σε καθε κατηφορα σε ολη την πολη. Μετρατε θυματα πνηγμενους και εκατομμυρια ζημιες . Αυτο ειναι ενα μονοι μερος μιας πλυμμηρας.
    Ενω στην Αλεξανδρεια ας πουμε, βρεχει γεμιζουν τα παντα με 1 μετρο νερο και τι γινεται ; Απλα μουλιαζουν τα παντα, αλλα αυτοκινητα δεν μπαινουν με ορμη σε καταστηματα και σπιτια, δεν γκρεμιζονται τοιχοι και βιτρινες όπως δεν πνηγονται ανθρωποι απο τα ορμητικα νερα.
    Αυτα για να δειτε ποσο "τυχεροι" ειστε διοτι καποιοι φροντισαν να σας κανουν υποδομες. Εσεις το μονο που θα πρεπει να κανετε ειναι να τις προστατευετε και να μην Γκρινιαζετε αδικα.
    Τισο απλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ