Quantcast

http://picasion.com/

Δείτε πότε είναι κλειστά τα Δημοτικά Σχολεία σε Βέροια και Αλεξάνδρεια

Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 όλα τα Δημοτική Σχολεία της Βέροιας και της Αλεξάνδρειας θα παραμείνουν κλειστά. Ο λόγος έχει να κάνει με την Γενική Συνέλευση και τις εκλογές που θα επακολουθήσουν, για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της
Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Νομού Ημαθίας. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί από τις 9:00 έως τις 1:00, ενώ η ψηφοφορία θα γίνει από τις 1:30 έως τις 5:30.

11 σχόλια:

  1. κορόιδο το [koróiδo] Ο41 : άνθρωπος ευκολόπιστος και αφελής που πέφτει συχνά θύμα απατεώνων, εκμετάλλευσης ή εμπαιγμού: Mοιάζω με / για ~; Kαλό ~ βρήκατε! Aυτός είναι μεγάλο ~. (έκφρ.) πιάνω κπ. ~, τον ξεγελώ, τον εξαπατώ: Kοίτα μη σε πιάσει ~. Εγώ, φίλε, δεν πιάνομαι εύκολα ~. κάνω το ~, προσποιούμαι ότι δεν καταλαβαίνω: Έλα τώρα, μην το κάνεις θέμα· κάνε το ~. κοροϊδάκι το YΠΟKΟΡ. κοροϊδάρα η MΕΓΕΘ. [*κουρόγιδο `κουρεμένο γίδι΄ < κουρ(ά) -ο- + γίδ(ι) -ο με υποχωρ. αφομ. [u-o > o-o] και αποβ. του μεσοφ. [j] · κορόιδ(ο) -άρα]

    Οι υπόλοιποι επιστημονικοί φορείς , η,επαγγελματικές συντεχνίες που κάνουν εκλογές απόγευμα η σαβατοκυριακα είναι βλάκες.Το δημοσιοϋπαλληλικό κηφηναριο για να δικαιολογήσει την απαξίωση που έχει στην κοινωνία ,για την απουσία αξιολόγησης και απόδοσης συνεχίζουν την παρανοϊκή πρακτική κλείνω σχολεία για να κάνω εκλογές.Το καλοκαίρι που πετάνε αετό,τις δύο εβδομάδες των Χριστουγέννων και τις δύο εβδομάδες του Πάσχα στρώνουν επιδερμίδα.
    Κατάργηση μονιμότητας και να σας δω πότε θα κάνετε εκλογές .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πιο γελοίο κιόλας είναι ότι, τουλάχιστον στους καθηγητές, ισχύει το εξής: ορίζεται αρχικά ενα απόγευμα για την εκλογοαπολογιστική κι αν δεν υπάρχει απαρτία, που ποτέ των ποτών δεν πρόκειται να υπάρξει απαρτία το απόγευμα, λέει ότι θα η συνέλευση ορίζεται μια εβδομάδα μετά κάποιο πρωινό που φυσικά μάθημα δε θα γίνουν κι ούτε απαρτία θα έχει ποτέ και το απόγευμα εκείνης της μέρας γίνονται οι εκλογές για να βγουν οι ίδιοι κι ίδιοι συνδικαλιστάδες κατά επάγγελμα, κομματικά στελέχη χειριστού είδους, χωρίς κανένα λόγο ύπαρξης για τον κλάδο αφού ημέτερους φροντίζουν πάντα, κλικαδόροι μέχρι αηδίας. Και να μην το ξεχάσω: εκείνοι που μετέχουν στις εκλογές ως εφορευτική παίρνουν και επιπλέον άδεια!!! Για του λόγου το αληθές δείτε το κείμενο της πρόσκλησης από την ΕΛΜΕ Ημαθίας:
      "Η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση της ΕΛΜΕ Ημαθίας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 12/12/2019, και ώρα 6:00 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΕΠΑΛ Βέροιας.

      Σε περίπτωση μη απαρτίας η νέα συνέλευση θα γίνει

      την επόμενη Πέμπτη 19/12/2019 στον κινηματογράφο ΣΤΑΡ στις 9:30 π.μ.

      Την ημέρα εκείνη θα πραγματοποιηθεί και η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου ΔΣ. Η εκλογική διαδικασία θα διεξαχθεί στις αίθουσες του 4ου Γυμνασίου Βέροιας από 2μ.μ. ως 7:00μ.μ."

      Διαγραφή
  2. Τεμπελαραδες.Βγείτε Τετάρτη πρωί και θα τους δείτε όλους να πίνουν την καφεδάρα τους και να μιλάνε για τον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Παιδιά, την Πέμπτη που θα χτυπήσει 20αρι με ήλιο μπόλικο, να βάλουμε καμία εκδρομή...έτσι μη ξεχνιόμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τεμπελόσκυλα του δημοσίου έχετε αφήσει όλα τα ελληνόπουλα αγράμματα, και το μόνο που σας ενδιαφέρει είναι να ψάχνετε ευκαιρίες για να μην εργαστείτε.....ΟΥΣΤ ΚΟΠΡΌΣΚΥΛΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις


    1. Ποτε η πατριδα μας δεν ειχε καλυτερα σχολεια και ελληνοπουλα με τοσες γνωσεις και προσοντα. Παντα υπαρχει και καλυτερο και πολυ καλυτερο.
      Οσο για τις λεξεις με τις οποιες "χαρακτηριζεις" αυτους που τουλαχιστον προσπαθησαν να σου δειξουν και αλλους δρομους για τη ζωη σου τελικα δειχνουν πως μερικοι ειναι ανεπίδεκτοι μαθησεως και αγνώμονες σε αυτούς που τους ωφέλησαν με ανιδιοτέλεια.

      Διαγραφή
    2. ..ανιδιοτελεια ειναι το χιλιαρικο μηνιατικο και οι 7 μηνες εργασιας τον χρονο με 5ωρη απασχοληση τους υπολοιπους 5? Πότε η πατρίδα μας είχε τόσα φροντιστηρια (δε μιλαω μονο ξενων γλωσσων)και ποια χρονικη περιοδο υπηρχαν τοσα ιδιαιτερα επειδη στα σχολεια ιδιως στη τριτη λυκειου αναφερουν αυτα θα τα κανετε στα φροντιστηρια? Ποτε εκλεισαν σχολειο επειδη δεν ειχε καθηγητες νοεμβριο μηνα και εμενε πισω η εκπαιδευση των παιδιων?Πια ανιδιοτελεια? κηφηνες.

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΝΑΙ, "ΜΕ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ"! ΨΑΞΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΟΡΟΥ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΚΟΠΗΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΙΣΧΥΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΩ "ΚΑΚΩΝ" ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΥ - ΑΝΕΛΕΗΤΟΥ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ "ΚΑΛΑ" ΑΕΙ, ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ, ΛΟΓΩ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΚΑΛΑ ΑΜΟΙΒΟΜΕΝΗΣ ΧΕΙΡΟΝΑΚΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΛΟΓΩ ΞΕΠΕΡΑΣΜΕΝΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΣΤΑ "ΚΑΛΑ" ΑΕΙ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΜΕΡΟΚΑΜΜΑΤΟ.
      ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ - ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΣΕ ΜΑΘΕΙ ΤΑ ΒΑΣΙΑΚΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ, ΔΙΑΙΡΕΣΗ, ΑΡΧΑΙΑ Ή ΧΗΜΕΙΑ;;;; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΤΙ ΕΧΑΣΕΣ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ;;;;;
      ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΦΙΛΕ, ΨΑΞΕ ΑΛΛΟΥ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!!!

      Διαγραφή
  5. όλοι αυτοί οι ΔΗΘΕΝ εκπαιδευτικοί θα δείτε μετά τις 11 το πρωί θα λιάζονται στις καφετέριες σαν τα πρόβατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ ΜΕ ΑΡΚΕΤΗ ΔΟΣΗ... ΚΑΚΙΑΣ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΖΗΤΕΙΤΑΙ ὑπουργός/κυβέρνησι πού θ' ἀπαγορεύσῃ τήν διενέργεια ἐκλογο-ἀπολογιστικῶν συνελεύσεων/ἐκλογῶν σέ ἐργάσιμες ἡμέρες καί ὧρες. Ἀλλά μᾶλλον ματαιοπονῶ. Μέριμνα τοῦ ὑπουργείου εἶναι πῶς ΔΕΝ θά διαβάζουν οἱ μαθητές, ἀφίνοντας τήν σάκκα στό σχολεῖο._

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ