Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Η καρδιά του Αγροτικού κόσμου χτυπάει στο «Αιγές»

Παρουσία του Υφυπουργού Κώστα Σκρέκα
Ξεκίνησε, εδώ και λίγη ώρα, η ενημερωτική ημερίδα που διοργανώνει το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων για η Νέα ΚΑΠ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Σχέσης για την κατάρτιση του Στρατηγικού Σχεδίου της

Κοινής Αγροτικής Πολιτικής της προγραμματικής περιόδου 2021-2027. Η ημερίδα πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο «Αιγές» και ανάμεσα στους εκλεκτούς προσκεκλημένους παραβρίσκονται ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Κώστας Μπαγινέτας, ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καλαϊτζίδης, ο Βουλευτής Ημαθίας Λάζαρος Τσαβδαρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Στέλιος Ασλάνογλου και Ηλίας Τσιφλίδης, ο Πρόεδρος της Κοινοπραξίας Συνεταιρισμών Οργανώσεων Παραγωγών του Νομού Ημαθίας Χρήστος Γιαννακάκης, ο περιφερειακός σύμβουλος Στέργιος Μουρτζίλας, ο πρόεδρος της ΕΚΕ Κώστας Αποστόλου, πολλοί συνεταιριστές και άνθρωποι του αγροτικού κόσμου. Κεντρικό θέμα συζήτησης θα είναι οι νέες προτεραιότητες και οι αλλαγές που επιφέρουν οι προτάσεις των Κανονισμών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Κοινή Αγροτική Πολιτική, μετά το 2020. Θα ακολουθήσει αναλυτικό ρεπορτάζ στο veriotis.gr. Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες:





















7 σχόλια:

  1. Ναι μπράβο αντί να καλέσουν νέο κόσμο και ειδικά τους νέους αγρότες του Νομού Ημαθίας βλέπω ότι κάλεσαν τον κάθε άσχετο... Το 90 % από όσους βλέπω στις φωτό έχουν αλλεργία στο χνούδι... Είμαστε καταδικασμένοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μετάξι τους μαζεύονται κ τα λένε οι νέο δημοκράτες. Γελάει ο κόσμος! Προπαγάνδα στο φουλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι αυτοί που βγαίνουν φωτο τι δουλειά έχουν με την αγροτιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η σχέση τους με τον ήλιο είναι η ηλιοθεραπεία σε γκλαμουράτες παραλίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λίγο σεβασμό σε ένδειξη κατανόησης της τραγικής οικονομικής κατάστασης των αγροτών.
    Προκαλούν οι φωτογραφίες με χαμόγελα, ενώ οι αγρότες αγωνιούν ακόμη περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά για την επιβίωσή τους.
    Γι'αυτούς είναι άλλη μια συνάθροιση που ως όφελος θα έχουν την προσθήκη και άλλων αναμνηστικών φωτογραφιών.
    Ντροπή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητοί συνάδελφοι, είναι έτσι ακριβώς όπως τα γράφετε και ακόμη χειρότερα. Πήρα βαθιές ανάσες και παρακολούθησα τις εισηγήσεις, οι οποίες ήταν από ενοχλητικές έως εξοργιστικές. Κι επειδή φαίνεται, ότι η ατζέντα έχει ήδη καθοριστεί, η διαβούλευση μοιάζει να είναι προσχηματική. Είναι χρέος όλων μας να οργανωθούμε συλλογικά, ώστε να προωθήσουμε τα συμφέροντά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. η καρδιά του αγροτικού κόσμου έσβησε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ