Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Για τους απαιτητικούς του καφέ, η Artisti σας φέρνει τον Espresso Magnum Verum!

Γνωρίστε τον Premium Coffee της Artisti
Η δημιουργία του ήταν η προσπάθεια μιας ομάδας ανθρώπων με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο του καφέ, ένα πραγματικό στοίχημα να παράξουν έναν Espresso με απίθανη γεύση και κορυφαία ποιότητα, που θα είναι παράλληλα προσιτός από όλους. Ο Espresso Magnum Verum 100% Arabica – Premium Coffee της Artisti, είναι όλα όσα θα ήθελε και ο πιο απαιτητικός από έναν espresso. Έχει βραβευτεί όχι με ένα, ούτε με δύο, αλλά με 5 βραβεία στα Coffee Business Awards 2019, χρίζοντας τον και επίσημα τον καλύτερο καφέ της χρονιάς! Ο μοναδικός τρόπος ψησίματός του από ειδικό μηχανικό εξοπλισμό που υπάρχει αποκλειστικά στην Artisti, επιτρέπει στους κόκκους καφέ να ψηθούν τόσο ακριβώς όσο χρειάζεται, ώστε να κρατήσουν το χρώμα και όλα τα αρώματά τους χωρίς να επιτρέπουν την πίκρα να επικρατήσει.

Φυσικά δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την Artisti, υποστηρικτή της ιδέας: "The Art of making coffee!" Υπάρχει όμως και καλύτερο! Σήμερα όλο και περισσότερο ακούγεται η φράση: «Ότι πληρώνεις, παίρνεις!». H Artisti καταρρίπτοντας τον μύθο, σας προσφέρει αυτή τη μοναδική εμπειρία καφέ με μόλις 15,90€/Kg. Και σαν να μην έφτανε αυτό, σε παραγγελίες 10Kg, παραλαμβάνετε άλλο ένα κιλό Δώρο!

Επισκεφθείτε το eshop και ανακαλύψτε και τα υπόλοιπα προϊόντα της εταιρείας όπως, ροφήματα σοκολάτας, τσάι, αξεσουάρ, συνοδευτικά καφέ κ.α.!

Artisti Caffe
1ο χλμ Βέροιας-Αγία Βαρβάρα
Ν. Ημαθίας, 59132
Τηλ.: 2331 300700
Email: info@artisticaffe.gr
www.artisticaffe.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ