Quantcast

http://picasion.com/

Φρεσκοβαμμένα και με 3 λωρίδες τα καινούρια μέτρα της Πιερίων

Ολοκληρώθηκε και η διαγράμμιση στο κομμάτι της διαπλάτυνσης
Ολοκληρώθηκε χθες το βράδυ η διαγράμμιση της οδού Πιερίων, στο κομμάτι των 150 μέτρων περίπου όπου έγινε πρόσφατα η διαπλάτυνση. Η διαγράμμιση ξεκίνησε το απόγευμα της Τετάρτης, με τους οδηγούς από σήμερα πρωί πρωί να κινούνται στις νέες λωρίδες. Το νέο κομμάτι, από την Εθνική Τράπεζα έως τους Λαδόμυλους στην οδό Απόλλωνος, αποτελείται πλέον από 3 λωρίδες, με το ρεύμα εισόδου στο κέντρο της πόλης να χωρίζεται σε δύο λωρίδες, μια για κατεύθυνση ευθεία προς την πλατεία Ελιάς και μια για στροφή αριστερά στις οδούς Θωμαΐδη ή Αγίου Δημητρίου και το ρεύμα εξόδου από μια λωρίδα.

Τοποθετήθηκαν επίσης και οι προβλεπόμενες πληροφοριακές πινακίδες, μια απαγόρευσης στάσης και στάθμευσης, μια πληροφοριακή για οδηγίες κατεύθυνσης προς Παναγία Σουμελά, Βήμα Απ. Παύλου και Σχολή Αστυνομίας, μια πινακίδα για προειδοποίηση στένωσης του οδοστρώματος από τη δεξιά πλευρά και μια προειδοποιητική για τη διάβαση πεζών. Τέλος, βάφτηκε εκ νέου και η διάβαση πεζών στους Λαδόμουλους, μπροστά από τη στάση (όχι ότι η συγκεκριμένη... έχαιρε ιδιαίτερου σεβασμού από τους οδηγούς - ελπίζουμε τώρα φρεσκοβαμμένη να βγάζει μάτι μπας και την υπολογίζουν). 

7 σχόλια:

  1. Με το να συνεχίζουν όμως να παρκάρουν οι κάφροι πάνω στην διασταύρωση , οι λωρίδες παραμένουν δυο, μια για κάθε κατεύθυνση!! Δεν θα γίνουμε άνθρωποι ποτε!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σήμερα το μεσημέρι ήταν παρκαρισμένα 3 αυτοκίνητα μπροστά στο PetShop και στα Χρώματα. Και φυσικά όσοι ήθελαν να στρίψουν για το Βυζαντινό Μουσείο δημιουργούσαν ουρά στην Πιερίων, γιατί η λωρίδα προς την Ελιά ήταν κλεισμένη. Μήπως αυτοί που θέλουν να ψωνίσουν θα πρέπει να μάθουν να παρκάρουν και 30 μέτρα μακρύτερα; Γιατί αλλιώς η Τροχαία θα πρέπει να βγάλει πάλι τον γερανό της.

      Διαγραφή
  2. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ Η ΔΙΑΓΡΑΜΜΙΣΗ,ξεκινάει μια λωρίδα από πιεριων,στην εθνική γίνονται δύο και στο τσαμητρο πάλι μια.Επρεπε η αριστερή λωριδα να υπήρχε μόνο για αυτούς που στρίβουν αριστερα,Αγ.Δημητριου, η βυζ. μουσείο και όχι με βελος και για ευθεια.Οπως ακριβώς είναι η διάγραμμιση της αριστερής στροφής μετά το γήπεδο της Βέροιας στη γέφυρα παλιών σφαγείων για καλή Παναγία.Ασχετοσυνη στη πράξη για να δυσκολεύει τους οδηγούς.Ειχαμε στη είσοδο της πόλης στα φαναρια τις δύο λωρίδες να γινοντε μια σ,Πιερίων και να κάνουμε κόντρες με τους έξυπνους που έρχονταν μπροστά στη δεξιά λωρίδα τώρα το έχουμε και στο κέντρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για φανάρια σ αυτήν την δύσκολη διασταύρωση τι λέτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυκλικό κόμβο καλύτερα,που έχει και λουλούδια στη μέση.

      Διαγραφή
    2. ΓΙΑ ΚΙΝΗΣΗ -ΡΥΘΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ- ΟΙ ΚΥΚΛΙΚΟΙ ΚΟΜΒΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΤΑ ΦΑΝΑΡΙΑ ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ

      Διαγραφή
  4. Αυτός που κατεβαίνει από βυζαντινό Μουσείο και θέλει να κατευθυνθεί προς εληα μάλλον δεν θα μπορεί να στρίψει ποτέ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ