Quantcast

http://picasion.com/

Νέα συμφωνία της οικογένειας Καρυπίδη στην Κίνα

Σε νέα συμφωνία προχώρησε η οικογένια Καρυπίδη στην Κίνα, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο μέσα από τα social media ο ίδιος ο Θόδωρος Καρυπίδης! Εκπροσωπώντας την Amani Group τα αδέλφια Θόδωρος και Ειρήνη Καρυπίδη σύναψαν συμφωνία με την Kamelu Group στη Σανγκάη.
Περισσότερες λεπτομέρειες

για τη συμφωνία και τι ακριβώς περιλαμβάνει δεν έχουν δοθεί προς το παρόν. Η συμφωνία υπογράφτηκε στο Four Season Hotel στην Σαγκάη, με τον επιχειρηματία από την Ημαθία να χρησιμοποιεί το μότο της ΠΑΕ «together we rise».

Τα εύσημα του Λούκα Αντονίνι για την συμφωνία Καρυπίδη

Η ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη για την συμφωνία της Amani (της εταιρίας της οικογένειας Καρυπίδη που έχει το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχών της ΠΑΕ Άρης) προκάλεσε πολλά σχόλια… 

Συγκεκριμένα, ο Λούκα Αντονίνι, άλλοτε ποδοσφαιριστής της Μίλαν και νυν ατζέντης ήταν ο πρώτος που σχολίασε την συμφωνία της οικογένειας Καρυπίδη με τους Κινέζους επιχειρηματίες, στη φωτογραφία από τις υπογραφές. Ο Αντονίνι σχολίασε χαρακτηριστικά «ωραία παρουσίαση», για να ακολουθήσουν τα μηνύματα φίλων του Άρη.

Δεν πάντως, γίνει γνωστό, εάν υπάρχει συνεργασία του Καρυπίδη με τον Ιταλό ατζέντη, ο οποίος είχε δώσει το παρών στις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης πέρσι στο ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ