Quantcast

http://picasion.com/

Έντονο φραστικό επεισόδιο μεταξύ Τσαβδαρίδη - Ξανθού στη Βουλή

Ένταση δημιουργήθηκε στη Βουλή το πρωί της Πέμπτης 7/11 όταν στη συζήτηση για το νομοσχέδιο που αφορά τη λειτουργία του ΚΕΘΕΑ, ο Λάζαρος Τσαβδαρίδης κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής του για το θέμα, επετέθη στον πρώην Υπουργό υγείας Ανδρέα Ξανθό ο οποίος αντέδρασε και απευθυνόμενος στον Βουλευτή Ημαθίας του είπε: «Δεν έχεις ιδέα». «Εσύ δεν έχεις ιδέα» ανταπάντησε ο κ. Τσαβδαρίδης συνεχίζοντας την επίθεση στον πρώην υπουργό του ΣΥΡΙΖΑ και... τα αίματα άναψαν! Πυροσβεστικά αναγκάστηκε να παρέμβει ο προεδρεύων της συνεδρίασης. Δείτε το περιστατικό στο video που ακολουθεί:

11 σχόλια:

  1. Πολύ βαρετό το show. Δεν κόβει εισιτήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λαζαρε μην κανεις και εσυ σαν τον μιχαλακη....πρωτα να εισθε απολυτα σιγουροι και μετα να προσβαλετε με υφος καρδηναλιου πρωην υπουργους.....διαβασε καλα και μετα λαλησε....

      Διαγραφή
    2. Τι ήθελες να παίξουνε μπουνιές;

      Διαγραφή
  2. το ύφος τσαμπουκά δεν αρμόζει σε εκπροσώπους του κόσμου, αρμόζει σε άλλους εκπροσώπους . το ύφος που αρμόζει είναι η σεμνή μαχητικότητα και αντιπαράθεση. Τα φαινόμενα αυτά καταδίκασαν λίγους μήνες πριν το ΣΥΡΙΖΑ και ορισμένους βουλευτές του. Είναι κρίμα να γίνουν τάση στο Ελληνικό κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και ευγενικός ήσουν. Βαρεθήκαμε τη ψευτομαγκιά τους τόσα χρόνια. Ίδια συμπεριφορά να εισπράξουν. Αυθάδεια και μόνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. με οφθαλμό αντί οφθαλμού θα γίνουμε στο τέλος όλοι τυφλοί.
      Και αν γίνει τάση στο Κοινοβούλιο θα γίνουνε και γίνουμε μαλιά κουβάρια. το βρίσκεις σωστό ;
      Τα επιχειρήματα πείθουν και όχι το ύφος.

      Διαγραφή
    2. ΟΚ, ανέχεια τότε και επιχειρηματολογια.

      Διαγραφή
    3. Όχι, σεμνή επιχειρηματολογία, μαχητικότητα και κόσμια αντιπαράθεση.

      Διαγραφή
  4. επιφάνεια και ρηχοτης εκατέρωθεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συνεννοημένα είναι τα δύο κόμματα για σκιαμαχίες ώστε να απασχολούν μέσω τον καναλιών τους πολίτες, μήπως και ξεχαστεί το θεμελιώδες πρόβλημα της εισβολής λαθρομεταναστών. Μην τους ακούτε. Τον αποπροσανατολισμό επιζητούν μέχρι να ολοκληρώσουν την πλημμύρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κυριοι οι πολιτικοι οχι ολοι αλλα μεγαλη μεριδα πασχουν απο υπευθυνοτητα και αντικειμενικοτητα απεναντι σε αυτους που πραγματι τους ψηφιζουν για να τους εκπροσωπησουν...αρα ο σοβαρος και εντιμος πολιτικος, δεν τελειωνει με την εκλογη του....αλλα με την συνεχεια και την πραγματιστικη του συμπεριφορα στο κοινοβουλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ