Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιβλήθηκε άνετα η Βέροια νικώντας με 2-0 την Καλαμάτα

Στην παρθενική εμφάνιση του Κώστα Γεωργιάδη στον πάγκο της και έχοντας αντίπαλο τον μέχρι πριν λίγες μέρες προπονητή της Σάκη Θεοδοσιάδη, η Βέροια επιβλήθηκε 2-0 της Καλαμάτας με δύο γκολ του Πασά, ένα σε κάθε ημίχρονο. Το σκορ άνοιξε ο Έλληνας επιθετικός στο 19′, με πέναλτι
 που κέρδισε ο Σιμόνι και ο ίδιος παίκτης έγραψε το 2-0 στο 75′. Η γηπεδούχος κυριάρχησε στο παιχνίδι και σχεδόν δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του ματς. Η Βέροια με τη νίκη της αυτή έπιασε τους 18 βαθμούς και σκαρφάλωσε στην κορυφή.

ΒΕΡΟΙΑ: (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Βεργώνης, Πολύζος, Ζούρκος Ν. (85' Σκαθαρούδης), Πέντα, (81' Χατζάρας) Σιμόνι (68' Ταΐρης), Πασάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: (Σάκης Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (56' Ράκιτς), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (46' Τζόκιτς), Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος (81' Δήμος), Βουκμίροβιτς.

2 σχόλια:

  1. Η Μακεδονία είναι ελληνική, πόσες φορές από τους οπαδούς της Καλαμάτας; Μπράβο τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ 98% ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΤΣΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΙΩΘΕΙ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΑΙΩΝΙΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΔΕΟΥΝ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΕΤΙΕΣ.
      ΑΥΤΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΡΡΗΞΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ