Quantcast

http://picasion.com/

Επίθεση με μαχαίρι δέχθηκε πρώην ποδοσφαιριστής της Βέροιας - Τι συνέβη;

Ο Μάικλ Ολαϊτάν, πρώην παίκτης της Βέροιας και του Ολυμπιακού και τώρα του Απόλλωνα Πόντου, το βράδυ της Κυριακής δέχτηκε επίθεση από άγνωστο με μαχαίρι σε δρόμο της Καλαμαριάς, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι και να κάνει ράμματα. Το περιστατικό έκανε γνωστό η ομάδα του
Νιγηριανού μέσω ανακοίνωσής της, που μεταξύ άλλων ζητά από τον οποιονδήποτε αυτόπτη μάρτυρα να καταθέσει στην αστυνομία για το περιστατικό. Αποτέλεσμα της επίθεσης ήταν ο 26χρονος άσος να τραυματιστεί ελαφρά στο χέρι και να κάνει ράμματα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πόντου:

Αργά το βράδυ της Κυριακής κι ενώ ο ποδοσφαιριστής μας Μάικλ Ολαϊτάν περπατούσε στην οδό Αδριανουπόλεως, στην Καλαμαριά, δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άτομο που χρησιμοποίησε μαχαίρι και τον τραυμάτισε, ευτυχώς ελαφρά, στο χέρι. Ασφαλώς πρόκειται για μια αποτρόπαια πράξη και ως Π.Α.Ε. ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ καλούμε τυχόν αυτόπτες μάρτυρες να δώσουν ό,τι στοιχεία γνωρίζουν στις Αστυνομικές Αρχές, όπου καταγράφηκε το γεγονός.




Ο Μάικλ αναγκάστηκε να κάνει ράμματα και του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, όσο και να ξεπεράσει γρήγορα το σοκ που ανθρωπίνως υπέστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ