Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ένας Βεροιώτης μεταξύ των κορυφαίων Ελλήνων της Αυστραλίας!

Τους κορυφαίους Έλληνες της Αυστραλίας για το 2019 (κατά την κρίση της αρμόδιας επιτροπής) τίμησε και φέτος το το Ελληνοαυστραλιανό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο HACCI (Hellenic Australian Chamber of Commerce and Industry) κατά τη διάρκεια της ετήσιας χοροεσπερίδας του που φέτος
δόθηκε στο Plaza Ballroom της Μελβούρνης. Ήταν μια άψογη εκδήλωση όπου είχε προσεχθεί και η παραμικρή λεπτομέρεια αλλά αυτό που εντυπωσίασε ακόμη περισσότερο ήταν οι ίδιοι οι τιμηθέντες ομογενείς που πραγματικά, ο καθένας στον τομέα του, ξεχωρίζει και τιμά το ελληνικό όνομα. Τελετάρχης ήταν η γνωστή και καταξιωμένη ηθοποιός Μαίρη Κούστα που άφησε άριστες εντυπώσεις, αλλά σκόρπισε και απλόχερα το γέλιο προς το τέλος της βραδιάς όταν μετέφραζε, ως «Έφη», πλέον στα ελληνικά την ομιλία της προέδρου του HACCI Φωτεινή Κυπραίου.

Μεταξύ των βραβευθέντων και ένας "δικός μας"! Ο Ηλίας Ντωνούδης από τη Βέροια. Ο Ηλίας ξεκίνησε από τη Βέροια την καριέρα του στην αθλητική δημοσιογραφία. Όταν μετανάστευσε στην Αυστραλία συνέχισε με τον ίδιο ζήλο τη δουλειά του στην ιστορική εφημερίδα της ομογένειας "Νέος Κόσμος". Ο Ηλίας εξελίχθηκε σε πατριάρχη της αθλητικής δημοσιογραφίας - και όχι μόνο - στην Αυστραλία, αποτελώντας μια εμβληματική προσωπικότητα στην ελληνική κοινότητα της Μελβούρνης. 


Ο Ηλίας Ντωνούδης που εδώ και πολλές δεκαετίες (κυρίως μέσω του «Νέου Κόσμου») υπηρετεί την αθλητική δημοσιογραφία με συνέπεια, ευθύνη, πάθος και μεράκι και έχει πάρει συνεντεύξεις από θρύλους του παγκοσμίου ποδοσφαίρου (Πελέ, Πούσκας, Μπεκενμπάουερ κ.ά.) έλαβε το βραβείο HACCI Sporting Excellence Award presented by Heidelberg United FC (Bραβείο Αριστείας για διάκριση στον Αθλητικό Χώρο) που αποτελεί κορυφαία τιμή και επιστέγασμα της αναγνώρισής του από την Ελληνική Ομογένεια της Αυστραλίας.

Μπράβο Ηλία! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ