Quantcast

http://picasion.com/

Εν αναμονή του μεγαλύτερου Χριστουγεννιάτικου Gala της Βέροιας

Λάμψη και ομορφιά σ' ένα event που αποτελεί πλέον θεσμό για την πόλη
Αποτελεί ένα από τα πιο κοσμικά γεγονότα στην πόλη της Βέροιας. Ο Τάσος Πρωτοψάλτου, σκηνογράφος, ενδυματολόγος και σκηνοθέτης όπερας, κάθε χρόνο μέσα στις γιορτές, πραγματοποιεί ένα
Χριστουγεννιάτικο Gala που θα ζήλευαν ακόμα και τα πιο high Gala του Παρισιού και του Λονδίνου. Οι καλεσμένοι ειδοποιούνται πάντα με ειδική έντυπη συλλεκτική πρόσκληση σχεδιασμένη από τον ίδιο τον καλλιτέχνη πολύ νωρίτερα, ακολουθείται ακριβές R.S.V.P. και συγκεκριμένος ενδυματολογικός κώδικας, ο οποίος αναγράφεται στην πρόσκληση. 

Τη βραδιά αποτελεί πάντα ένα εκλεκτικό και άκρως ενδιαφέρον milieu από καλλιτέχνες, λυρικούς τραγουδιστές, μουσικούς, εκπαιδευτικούς, πανεπιστημιακούς, φοιτητές της Σχολής Καλών Τεχνών όπου διδάσκει ο Τάσος Πρωτοψάλτου, εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. φίλους και συνεργάτες του καλλιτέχνη, καθώς και η αγαπημένη οικογένειά του. 

Για μια ακόμη χρονιά, μεταξύ των καλεσμένων αναμένεται να δώσουν το παρών μεγάλα ονόματα της μουσικής και του θεάτρου. Σ' ένα μοναδικό περιβάλλον που θυμίζει σκηνικό όπερας οι καλεσμένοι θα έχουν την δυνατότητα να απολαύσουν μία σύντομη έκθεση με κοστούμια, σκηνικά, μακέτες και σχέδια του Τάσου Πρωτοψάλτου από διεθνείς λυρικές παραγωγές. 

Και φυσικά ζωντανές συζητήσεις με θέμα την τέχνη, τη ζωή αλλά και την τρέχουσα πραγματικότητα με τους ενδιαφέροντες καλεσμένους σ' ένα πολύ προσεγμένο μουσικό περιβάλλον με σκηνική μουσική στο θέμα των Χριστουγέννων.


Εν αναμονή λοιπόν του Χριστουγεννιάτικου Gala του Τάσου Πρωτοψάλτου, το οποίο αποτελεί πλέον θεσμό για την Ημαθία... Δείτε τι είχε γίνει στο περσινό Gala μέσα από τον φακό της Κωνσταντίας Μαζαράκη που θεωρήθηκε από τα κορυφαία της Βορείου Ελλάδος:













5 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ