Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ξενοδοχείο στη Νάουσα που φιλοξενεί πρόσφυγες επισκέφθηκε η ΕΛΜΕ

Επίσκεψη στο χώρο διαμονής και φιλοξενίας προσφύγων του Ξενοδοχείου Αμπελώνας στη Νάουσα πραγματοποίησε την Δευτέρα 18/11/19, το Δ.Σ της ΕΛΜΕ Ημαθίας. Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΜΕ αναφέρει: «Στη συνάντηση αυτή, η ενημέρωση έγινε από τους κ.κ. Πιστοφίδου Ευαγγελία και Βασίλη
Νικόλαο, ως συντονιστές του εκεί χώρου. Κυρίως αναδείχθηκε η ανάγκη παροχής βασικών υλικών υγειονομικής χρήσης, αλλά και παιδικών τροφίμων. Επίσης χρειάζεται συστηματική επίσκεψη ιατρικού προσωπικού καθώς και η σύντομη ένταξη των παιδιών στις κατάλληλες σχολικές δομές.

Η ΕΛΜΕ Ημαθίας συνεχίζει τις προσπάθειες της, για έκφραση αλληλεγγύης απέναντι σε ένα τραγικά Ανθρώπινο πρόβλημα, όπως είναι αυτό του προσφυγικού.

Σαν ΕΛΜΕ Ημαθίας συνεχίζουμε τις δράσεις μας. Αντιτασσόμαστε σε κάθε κλίμα ξενοφοβίας και ρατσισμού που επιχειρούν κάποιοι να επιβάλλουν. Καλούμε όσους θέλουν να προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκης (πάνες, βρεφικό γάλα, παυσίπονα και αντιβιοτικά για μικρά παιδιά, ρούχα, παπουτσάκια και παιχνίδια για παιδιά και βρέφη) να απευθύνονται στο Εργατικό Κέντρο Νάουσας, καθημερινά (όχι Σάββατο και Κυριακή) από 7:15 π.μ. ως 12:30 μ.μ. και από 5:30 μ.μ. ως 8:00 μ.μ. (πληροφορίες στο τηλ.: 2332.022.230)» καταλήγει η ανακοίνωση.

7 σχόλια:

  1. Ηταν γνήσιο ανθρώπινο ενδιαφέρον,και μη υποκινούμενη υπερφιαλη συμπεριφορά ,διότι ητο άκρως απαραίτητο ιδίως σε μια ξενοδοχειαρα με πισίνα γήπεδο τενις, μέσα σε μια περιοχή ιδιαίτερου φυσικού καλους, να ελέγξουν έμπειρα μάτια αν οι συνθήκες διαβίωσης των μεταναστών προσομοιαζουν εστω και ελάχιστα το επίπεδο διαβίωσης που είχαν στην πατρίδα τους και αν τηρουντε οι βασικοί ελάχιστοι κανόνες διαβίωσης στο hotel.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα πήραν αμοιβή εκτός έδρας από τον Σόρος ή να ανέβουν στα μάτια του περιφερειακού τους....

      Διαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο στην ΕΛΜΕ. Στο κάτω κάτω γιατί να ασχοληθεί με τους καθηγητές και τους μαθητές; Ας πάει να ελέγξει αν το εμβαδόν της πισίνας των συντρόφων μουσουλμάνων είναι επαρκές ώστε το καλοκαίρι να συνεχίσουν να λιάζονται όσο οι κακοί και αχάριστοι Έλληνες στάζουν ιδρώτα στις δουλειές τους.

    Και πού'σαι Έλληνα, μην τυχόν και ξεχάσεις καμιά δόση στην τράπεζα γιατί θα μείνεις στον δρόμο και για σένα δεν έχει ούτε ξενοδοχειάρες ούτε προγράμματα εστία ούτε 400άρια κάθε μήνα. Στα παγκάκια θα την βγάλεις και θα ζητάς ελεημοσύνη ένα καρβέλι για να μην λιμοκτονήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ντρέπομαι για την κατάντια της εκπαίδευσης.
    Φαίνεται,η κατρακύλα δεν έχει τέλος.
    Λυπάμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η επόμενη επίσκεψη ενημέρωσης της ΕΛΜΕ Ημ. θα είναι με εξοπλισμό κατάδυσης κάπου στο Αιγαίο ώστε να βγάλει πόρισμα και για την καρέτα καρέτα. Γιατί όχι και σε ηφαιστειογενείς περιοχές της Ασίας. Να μην γίνει και μια ενημερωσούλα για την δραστηριότητα του Κιλιμάντζαρο; Δηλαδή στην ένωση λειτουργών Μέσης εκπαίδευσης Ημαθίας δεν τους απασχολεί η ηφαιστειακή δραστηριότητα στην Άπω Ανατολή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι γνωστοί κοπρίτες της ΕΛΜΕ - Ημαθίας. Αντί να ασχοληθούν με τα πραγματικά προβλήματα για τα οποία είναι επιφορτισμένοι να πράξουν, όλη μέρα ταξίδια, προπαγάνδα και προσωπική προβολή με χρήματα του δημοσίου. ΑΙΣΧΩΣ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 19 Δεκεμβρίου έχουν εκλογές. Με αυτά τα καραγκιοζιλίκια νομίζουν ότι αυτοπροβάλονται. Γι'αυτό τις επόμενες ημέρες και μέχρι τις εκλογές θα έχουμε και άλλα τέτοια παρόμοια.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ