Quantcast

http://picasion.com/

Στην Ελιά χτύπησε η καρδιά του ΣΥΡΙΖΑ - Ποιοι ήταν εκεί;

Με κεντρική καλεσμένη την πρώην Υπουργό Εργασίας Έφη Αχτσίογλου και τον εκπρόσωπο της Προοδευτικής Συμμαχίας Στέργιου Καλπάκη, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 22 Νοεμβρίου η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Βέροια, με θέμα «Πάρε τον ΣΥΡΙΖΑ στα χέρια
σου». Χαιρετισμό στην εκδήλωση απηύθυνε ηβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Φρόσω Καρασαρλίδου, η οποία μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το νέο εγχείρημα του Αλέξη Τσίπρα έχει ανταπόκριση, ο ΣΥΡΙΖΑ γίνεται πιο ανοιχτός, ενώ ήδη έχει δεχθεί πολλά νέα μέλη.
Η κ. Αχτσιόλου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις τέσσερις «πληγές» της κυβέρνησης Μητσοτάκη, το ασφαλιστικό, το εργασιακό, το προσφυγικό και τον χλευασμό της δικαιοσύνης, λέγοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να κάνει τις τέσσερις αυτές «πληγές» λόγους για να ενδυναμώσει. Σχολίασε μάλιστα, πως αυτή την περίοδο πραγματοποιεί περιοδείες σε όλη την Ελλάδα και στη Βέροια σήμερα είδα στην αίθουσα τον πιο νέο κόσμο, καλώντας τους να φέρουν τα παιδιά τους στον προοδευτικό χώρο του ΣΥΡΙΖΑ και να τους εξηγήσουν σε τι ακροδεξιό και φασιστικό κατήγορο έχουμε μπει.
Στην ομιλία του ο Στέργιος Καλπάκης αναφέρθηκε σε δύο γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας με παγκόσμιο αντίκτυπο, το πάγωμα των διαπραγματεύσεων με τη Β. Μακεδονία και τις εξελίξεις από τα ανατολικά με προέκταση τη στάση της ΝΔ στο προσφυγικό. Χαρακτήρισε τη «δράση» του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ως επικοινωνιακό show, ενώ τόνισε την ανάγκη ο ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει οργανώσεις μελών σε όλη τη χώρα για να «γεμίσει» ο χάρτης. Αναφερόμενος στον Isyriza.gr, είπε ότι είναι μια προσπάθεια να πιάσει ο ΣΥΡΙΖΑ τον παλμό της σύγχρονης εποχής και να αξιοποιήσει τα σύγχρονα μέσα επικοινωνίας, σε συνδυασμό όμως με τα παραδοσιακά μέσα.

Ακολούθησαν τοποθετήσεις και ερωτήσεις του κοινού προς την κ. Αχτσιόγλου. Δείτε φωτογραφίες:































































































27 σχόλια:

  1. Απο τους κονιορδους ατσαλάκωτους της ΝΔ στους αμπλα ουμπλα καιροσκοπους του ΣΥΡΙΖΑ. ελπις καμια.
    ΥΓ παιδικο παρτυ δεν μπορουν να οργανωσουν, οχι χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα είσαι άδικος! Όπως βλέπεις, τόσα ωραία χρώματα είχαμε, ιδανικά για παιδικό πάρτυ! Πέραν της πλάκας, φίλε, κι εφόσον ενδιαφέρεσαι, γιατί όχι να έρθεις, να συμμετάσχεις, να βοηθήσεις. Αν σε κάτι διαφέρει ο συριζα, είναι στο γεγονός ότι είναι ανοιχτός σε όλους. Στις εκλογές επιλέγεις ένα κόμμα, στο μεσοδιάστημα είσαι εσύ που το διαμορφώνεις. Αντί λοιπόν να μένεις στην στείρα κριτική (ενδεχομένως και σωστή), έλα να συμβάλλεις στην βελτίωση της πολιτικής και του τόπου σου.

      Διαγραφή
    2. Tόσο ανοιχτός που χωρά και ακροδεξιούς τύπου Καμένου,Κουντουρά,Κουίκ
      λαμόγια του ΠΑΣΟΚ κ.λ.π.Με άθλια παλιά υλικά φτιάχνεται ΑΡΙΣΤΕΡΑ? Είναι ομως παρήγορο το γεγονός για σας ότι διέκρινα στην συντροφιά σας και κάτι ανυπότακτους παλιούς αριστεριστές που είχαν αλλεργία σε κόμματα εξουσίας .Είδαν όμως το φώς το αληθινό και ανένηψαν τρέχοντας , τρομάρα τους!!

      Διαγραφή
    3. 6:40 μ.μ. ξέχασες τον λαϊκό άνθρωπο και σύντροφο κοκκαλη. ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Η παρακμή και η οπισθοδρόμηση στο μεγαλείο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν εχεις παρα να συνεχιζεις να στηριζεις αυτους που ελεγχουν πληρως τους δικαστικους, που απαλλασουν καθε Υπουργο λαμογιο, που βαζουν τον ΕΦΚΑ δηθεν να ζητα απο το ΣτΕ την επανεξεταση οσον αγωγων εχουν δικαιωθει κτλ και φυσικα να βολευθουν ολο τα ημετερα Μητσοτακεικα παιδακια.....καλο σου ξημερωμα....

      Διαγραφή
  3. Σαν μνημόσυνο για τα 6 χρόνια από το θάνατο του ΠΑΣΟΚ είναι,ο ποιο αισιοδοξος στην αίθουσα ήταν ο σερβιτόρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΑΝ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ( ΜΕ ΤΗΝ ΑΒΑΝΤΑ ΤΩΝ ΧΑΖΟΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ).
    ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΥΣ ΑΣΧΕΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ;;;; ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΙ;;; ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΤΙ;;; ΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ;;; Ή ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο ΚΟΥΛΗΣ;;;; ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙΤΕ (ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΣΑΣ ) ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΜΥΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .....Εσυ παλι Κουλη δαγκωτο....θα παρεις και εσυ μια απο τις νεες καλα αμοιβομενες θεσεις εργασιας....οπως ο Διοικητης του Νοσοκομειου Βεροιας, ο δασκαλος απο τα Γιαννιτσα και προεδρος της ΟΝΝΕΔ Γιαννιτσων...Κανονικοτητα και αξιοκρατεια βλεπεις....Κοιμηθητε εχει ο ειρα και για εσας...

      Διαγραφή
    2. Εξαλλου οπως καλα θα θυμασαι..και το ΠΑΣΟΚ αξιοκρατικα διοριζε...πχ Δαβορας, Γαβριδης φυσικα ο Τσιλογιαννης ηταν και σχετικος με το καθηκον...οι αλλοι;;; Η ΝΔ τον στρατηγο, τον υπαλληλο της ΔΕΗ κτλ.....Κυριοι για Διοικητες να ειναι του κομματος...παει στο διαβολο να το δεχτω...αλλα να ειναι οικονομολογοι, διοικησης επιχειρησεων και φυσικα με ιστορια στο επαγγελμα του μανατζερ....εχουμε ισοπεδωσει τα παντα σε αυτη την χωρα εν ονοματι του κομματος....μετα πως να παει μπροστα ;;;;; τι πρωτυπα εχει η κοινωνια;;; σε λιγο και η καθαριστρια (κοθολα σεβαστο το επαγγελμα) θα την διορισουν για Διοικητη αρκει να ειναι ΝΔ, ΠΑΣΟΚ κτλ..

      Διαγραφή
  5. Πολύ παλιό ΚΚΕ βλέπω μέσα στις φωτό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Λίγες σκέψεις για τα κατορθώματα του Σύριζα την περίοδο διακυβέρνησής του.
    5-7-2015 ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, το ξεχάσατε; εγώ όχι. Το ΟΧΙ του Ελληνικού λαού ο Τσίπρας το έκανε ναι, με το έτσι θέλω, ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, γι αυτό λοιπόν ντρέπομαι να έρθω στο Σύριζα, ντρέπεται η ίδια η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ για το Σύριζα. ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ, αντί να κάνει ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ, όπως απαιτούσε η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων, αλλά και όπως προβλέπει και το Σύνταγμά μας, προτίμησε να κάνει τα χατήρια των Γερμανοαμερικανών. ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ και το Σύνταγμα για το Σύριζα. ΕΣΕΙΣ όλοι οι ψηφοφόροι και οι υποστηρικτές του Σύριζα δεν ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ; Εγώ πάντως αν και Κεντροαριστερός ντρέπομαι και πάρα πολύ μάλιστα. Θυμηθείτε τι είπαν δύο καταξιωμένοι αγωνιστές της αριστεράς, παγκοσμίως γνωστοί για το Σύριζα και την πολιτική του. ΘΕΩΔΟΡΑΚΗΣ, ΓΛΕΖΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω. πηραν τον κοκκαλη στο κωμα και δεν ομιλησε κανεις. τοση δημοκρατια.
      ΥΓ το προσυμφωνο ηταν σοβιετικη αναμνηση, δεν δεχτηκαμε καμια πιεση.

      Διαγραφή
    2. καλα το θεμα με το δημοψηφισμα ειναι πιο συνθετο. το οτι ο αλεξης το γυρισε αναποδα το αποτελεσμα ισως δεν ηταν και τοσο μεγαλο λαθος. μπορει να μας γλιτωσε απο τα πολυ χειροτερα. ισως και οχι. δεν ειχε ουτε αυτος αλλα ουτε και εμεις σαν λαος την ΨΥΧΗ να αντιμετωπισουμε τα οσα περισσοτερο ασχημα ισως ερχοταν.

      Διαγραφή
    3. ....Σε κωμα εχετε πεσει ολοι εσεις που γραφετε το κομμα με ...κωμα....

      Διαγραφή
    4. Έπρεπε να σεβαστεί τη βούληση του λαού, τώρα εάν μας έβγαινε σε καλό ή κακό είναι άλλο θέμα. Τα δημοψηφίσματα δεν γίνονται για πλάκα.

      Διαγραφή
  7. Αυτό που γίνεται με τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης, να φωτογραφίζουν κάθε άνθρωπο, χωρίς να τους ενδιαφέρει η ποιότητα και η αισθητική της φωτογραφίας είναι απίστευτο. Βλέπω (κυρίως σε άλλα site) φωτογραφίες ανθρώπων με κόκκινα μάτια, παρέες που ίσως δεν ήθελαν να δείξουν ότι πήγαν σε μία συναυλία με τους συγκεκριμένους φίλους, ανθρώπους που δε θέλουν να βγουν φωτογραφία και γι αυτό δε χαμογελούν. Ε μήν τις ανεβάζετε. Θα τους έρθει κανένα εξώδικο καμμιά μέρα και θα τρέχουν

    Προσωπικά ήθελα να πάω στην Αχτσιόγλου. Οι δημοσιογράφοι με απέτρεψαν
    ευχαριστώ θερμά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ηθελες να πας στην αχτσιογλου, σαν να λεμε πηγα στην βισση. φοβασαι να εκφραστεις και να δευσμευτεις στο κωμα. το καταλαβαινω.

      Διαγραφή
  8. Κάτι παλιοί ρηγάδες, κάτι πασόκοι του ευρύτερου Δημοσίου, κάτι ΜουΛού, κάτι πρώην, κάτι συγγενείς και φίλοι, σε μία συγκέντρωση με τίτλο: ''Παρ'τον στα χέρια σου''... Δεν σχολιάζω άλλο. Για αυτό θα την αποτελειώσουν την Ελλάδα οι κούληδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στις επομενες εκλογες παλι 3 τις εκατο θα παρετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η ζηλεια αν ηταν ψωρα θα γεμιζε ολη η χωρα ....αν σας λεει κατι εχει καλως ....διαφορετικα ο υπνος τρεφει .....τους βολεμενους

      Διαγραφή
  10. Πηγαν να ακουσουν την εθνικη μαςγκομενα...βρε ταγαρια πατον τον ενα και χτυπα τον αλλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όλοι δημόσιοι υπάλληλοι είναι στις φωτογραφίες. Εκ του ασφαλούς αγωνιστής κι εγώ γίνομαι. Και κάτι συνταξιούχοι που πήραν συνταξαρες.Ε ρε κάτι αριστεροί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι βλέπω? Πουλάει το τσύριζα ε?
    Που να δείτε τι θα γίνεται με το άλλο πολιτικό υβρίδιο, τον Κούλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πρέπει να είσαι πολύ αργόσχολος και μίζερος για να πας να ακούσεις συριζαίους να λένε όπως πάντα μπούρδες, εκθειάζοντας τον αρχιπροδόταρο Τσίπρα. Κανονικά έπρεπε να μοιράζουν δωρεάν μπούργκες στην είσοδο γιατί είναι μεγάλη ξεφτίλα να είσαι μαλάκας και να το δείχνεις, χωρίς ντροπή!Ούτε Κούλης, ούτε Μούλης, πάσχουνε πολλοί απο το σύνδρομο της Στοκχόλμης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσυ παντως πρπει να πασχεις απο κοινωνικη αναλγησια...αλλοιως δεν εξηγειτε ακομα που μπορεις και σκεφτεσαι ετσι....κοιμησου τα ονειρα βοηθουν τους δηθεν......

      Διαγραφή
  14. ΚΑΙ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΚΚΕΔΑΡΕΣ ΒΛΕΠΩ ....ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΜΠΡΑΒΟ ΤΑΣΟ
    ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΕΦΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ