Quantcast

http://picasion.com/

Μια Βεροιώτισσα ανέλαβε διοικήτρια στο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Μπορεί στο Νοσοκομείο της Βέροιας να μην υπήρχε κανένα στέλεχος με εντοπιότητα και να προτιμήθηκε ένας δάσκαλος από τα Γιαννιτσά, ωστόσο μια Βεροιώτισσα θα ηγηθεί του Νοσοκομομείου της Κομοτηνής. Με απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια επελέγησαν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου οι
νέοι Διοικητές και αναπληρωτές Διοικητές των νοσοκομείων του Ε.Σ.Υ. , μετά την ολοκλήρωση της αξιολόγησης των αιτήσεών τους, από την αρμόδια επιτροπή. Ανάμεσα στα ονόματα που ανακοινώθηκαν και αυτό της Μάγδας Γιαμουστάρη (είναι αδελφή της Αθανασίας Γιαμουστάρη, διευθύντρια του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας), η οποία αναλαμβάνει καθήκοντα διοικητή στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο Κομοτηνής.

Το θέμα, όχι μόνο για το «Σισμανόγλειο» αλλά για όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα, είχε εξελιχθεί σε θρίλερ αφού όπως λένε έγκυρες πληροφορίες η λίστα με τα ονόματα ήταν έτοιμη εδώ και καιρό αλλά δεν ανακοινώνονταν λόγω πιέσεων για αλλαγή ονομάτων και διορισμού άλλων στελεχών.

Η Μάγδα Γιαμουστάρη ωστόσο αναμένεται να έχει δύσκολο έργο καθώς καλείται πλέον να συνεχίσει την ομολογουμένως θετική και ιδιαίτερα αποτελεσματική θητεία του προκατόχου της, Γιώργου Φιλιππίδη. 

8 σχόλια:

  1. Ήταν που η ΝΔ δεν θα έβαζε διοικητές στα νοσοκομεία κομματικά στελέχη, αλλά αξιοκρατικά ανθρώπους με πτυχία. Το μοναδικό προσόν τελικά είναι η κομματική ταυτότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθηγήτρια αυτή και την έβαλε Πρόεδρο στο Νοσοκομείο της Κομοτηνής, δάσκαλος ο Πρόεδρος στο Νοσοκομείο Βέροιας, δεν ξέρω αν το καταλάβατε αλλά το σίγουρο είναι ότι ο Κούλης τους διάλεξε για να διαλύσει τα Δημόσια νοσοκομεία, να μας στείλει στα ιδιωτικά, αλλά και για να βάλει τους ιδιώτες σαν μετόχους στα δημόσια με τη δικαιολογία να τα σώσει .
    Τα "καλύτερα έρχονται"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρά! Αδειασανε τα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους! Μπράβο στην άριστη κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι καλυτεροι και πιο αξιοι θα αναλαμβανουν παντου!αυτα που ξεραμε με αλ6 τελος!!!θα γινουμε κρατος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως τα λες, ο καθένας άξιος παντού, οι δάσκαλοι στα νοσοκομεία, οι Μάνατζερ στα σχολεία, οι γιατροί στο Στρατό κλπ.

      Διαγραφή
  6. Αυτοί που το διέλυσαν το κρατος,μας κουνάνε και το δάκτυλο. Προχώρα Κούλη, διέλυσε και τα υπόλοιπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ