Quantcast

http://picasion.com/

Έκλεψαν αυτοκίνητο στο Πασακιόσκι - Άρπαξαν κινητά στη Λαϊκή Αγορά

«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα
Σε ρυθμούς κλοπών βρίσκεται η Βέροια, καθώς εδώ και τρεις ημέρες περίπου υπάρχει έξαρση της εγκληματικότητας. Προχθές το βράδυ μια ηλικιωμένη γυναίκα στην οδό Μητροπόλεως έπεσε θύμα κλοπής, όταν άγνωστος της έκλεψε το πορτοφόλι της χωρίς
να γίνει αντιληπτός από εκείνη. Χθες το βράδυ στο Πασακιόσκι, είχαμε κλοπή αυτοκινήτου, με τους δράστες να λειτουργούν με επαγγελματικό τρόπο και να «σηκώσουν» ένα όχημα, ενώ την προηγούμενη Τρίτη στην Λαϊκή Αγορά του Προμηθέα, δύο γυναίκες έπεσαν θύματα κλοπής των κινητών τους, μέσα από την τσάντα τους. Απαιτείται μεγάλη προσοχή από τους πολίτες και περαιτέρω ενεργοποίηση των αρχών για την πάταξη τέτοιων φαινομένων που προκαλούν φόβο και ανησυχία στον κόσμο.

2 σχόλια:

  1. Τόσο ο Αl6s,
    Όσο και ο Petit Koulis,
    Νοιάζονται για σας...
    Ζωαδια.
    Συνεχίστε να ψηφίζετε,προσβάλλω τα ζώα όταν σας αποκαλώ έτσι.
    Τα ζώα καταλαβαίνουν ποιοι νοιάζονται για αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εμένα χθες στην καπετανιδη μέσα σε 5 λεπτά μου πήραν από το αμάξι δύο αντικείμενα αξίας. Προσοχή στα γυφτάκια. Κυκλοφορούν στα στενά με το που νυχτώσει και αρχίζουν την .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ