Quantcast

http://picasion.com/

Στα δίχτυα των κακοποιών η Ανοίξεως - Σπάνε αυτοκίνητα στις πυλωτές

Πολλές καταγγελίες από τους κατοίκους
«Κόκκινο» έχει χτυπήσει η εγκληματικότητα στη Βέροια Μετά την κλοπή του αυτοκινήτου στο Πασακιόσκι και τα συνεχόμενα κρούσματα παραβατικότητας στην Λαϊκή Αγορά του Προμηθέα (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ εδώ), νέες καταγγελίες έρχονται να προστεθούν στο μακρύ κατάλογο του εγκλήματος. Σύμφωνα με τους κατοίκους της οδού Ανοίξεως, το τελευταίο χρονικό διάστημα, τα αυτοκίνητά τους έχουν γίνει στόχος κακοποιών. Οι δράστες εισβάλουν στις πυλωτές των πολυκατοικιών, εκεί δηλαδή όπου υπάρχει ελάχιστος φωτισμός και καθόλου κάμερες και σπάνε τα παράθυρα, προκειμένου να πάρουν ότι βρίσκουν στο εσωτερικό των οχημάτων. Τόσο το Αστυνομικό Τμήμα, όσο και το Τμήμα Ασφαλείας, προσπαθούν σε καθημερινή βάση και με εναλλασσόμενες βάρδιες να περιπολούν την συγκεκριμένη οδό, ωστόσο τα κλεφτρόνια καταφέρνουν να ξεγλιστρούν από την τσιμπίδα του νόμου.

8 σχόλια:

  1. Η τσιμπίδα του νόμου έχει παρκινσον.ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ,Η ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.Η ατιμωρησία πολλαπλασιαζει το το έγκλημα και όχι ο μικρός αριθμός συλλήψεων(διότι είναι τα ίδια άτομα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πιτσιρίκια και μεγάλοι τσιγγάνοι τα κάνουν. Ξυπνήστε ούτε Πακιστάνοι ούτε ιρακινόι ούτε Συρίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΥΦΤΑΚΙΑ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ...Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΧΕΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΡΥΦΟ ΚΑΜΑΡΙ...ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα ίδια και λίγο παρακάτω στηνΠινδουμε τα γυφτάκια να ανοιγουν τα αυτοκινητα μας αλλά η αστυνομία πουθενά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πάντως η φωτογραφία σας (για τους ''γνωρίζοντες'') είναι όλα τα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα ίδια γυφτάκια είναι έχουν ρημάξει όλη τη πόλη είμαι στη πίνδου και μου έχουν ανοίξει το αυτοκίνητο 2 φορές απορώ τι κάνει η αστυνομία πως γίνεται να τα ξέρουμε εμείς και όχι αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι δυνατόν να ξέρει ο κόσμος και η αστυνομία να μη κάνει τίποτα; φοβούνται κάτι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ