Quantcast

http://picasion.com/

Συγκέντρωση Ναουσαίων χθες το βράδυ κατά της μεταφοράς μεταναστών στην πόλη

Το ντόμινο των αντιδράσεων στην μεταφορά μεταναστών στην ενδοχώρα έφτασε χθες το βράδυ και στην Νάουσα. Περίπου 80 με 100 άτομα συγκεντρώθηκαν στις 9:30 το βράδυ στην περιοχή του Σιδηροδρομικού Σταθμού και διαδήλωσαν κατά των αφίξεων προσφύγων στην πόλη που ζουν και διαμένουν. Οι αρχές
ειδοποιήθηκαν και βρέθηκαν στο σημείο της συγκέντρωση, προκειμένου να διαφυλάξουν την τάξη. Πολίτες της Νάουσας θέλησαν να εμποδίσουν τη διέλευση τριών λεωφορείων με πρόσφυγες, κάνοντας μπλόκο στην είσοδο της πόλης. Περίπου στη 1 τα ξημερώματα ενημερώθηκαν πως δεν θα φτάσει κανένα όχημα με μετανάστες και αποχώρησαν. Σύμφωνα με πληροφορίες φώναξαν συνθήματα και έκαναν αυτοκινητοπομπή μπροστά από τα ξενοδοχεία που ήδη φιλοξενούν πρόσφυγες.

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 193 μετανάστες βρίσκονται από την περασμένη εβδομάδα στην περιοχή της Νάουσας και έχουν απορροφηθεί σε δύο ξενοδοχειακές μονάδες, ενώ άλλα δύο ξενοδοχεία στον νομό, έχουν υποβάλλει ανάλογες αιτήσεις.

18 σχόλια:

  1. Οι αριστεροί της πόλης δήλωναν πως είναι ΄΄αδέλφια μας''.....ας τους πάρουν στα σπίτια τους τώρα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή η ηλίθια καραμέλα όλων των φασιστοειδων θα συνεχιστεί για πολύ ακόμα ; Κουρασατε και καταντατε γραφικοί. Τα ίδια τα ξενοδοχεία υπέβαλλαν αιτήσεις προκειμένου να συμμετέχουν στο πρόγραμμα φιλοξενίας. Αν δεν σου αρέσει εσένα και των λοιπών μπατριωτων χρησιμοποίησε τα μπατριωτικα λεφτά σου να κλείσεις ότι δωμάτιο σε ξενοδοχείο υπάρχει.

      Και διαβάστε και λίγο διεθνες δίκαιο επίσης ΑΝ ξέρετε ανάγνωση. Δεν περνάει ο χρόνος να έρθουν εκλογές να ξεκουμπιστει το ακροδεξιό τσίρκο που μας φορτωσατε αλήθεια.

      Διαγραφή
    2. το διεθνες δικαιο τι λεει;;;; οποιος αφρικανος και ασιατης δε ζει καλα στη χωρα του να ερχεται στην Ελλαδα χωρις χαρτια και με το ετσι θελω;;;;
      ε δεν μπας καλα τοτε ρε Ελληνα!!!!

      Διαγραφή
    3. ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!! ΝΑ ΜΠΑΊΝΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ!!
      ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΚΑΤΕΒΕΙΣ ΤΑ ΧΑΖΟΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΟΥ;;; ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.

      Διαγραφή
    4. η ανθρωπια ανθρωπια, αλλα το οτι ολοι οι μεταναστες-προσφυγες εχουν διαβασει μαρξ κτλπ με ξεπερναει.

      Διαγραφή
    5. Για όσους κομμουνιστές μας αποκαλούν εμάς φασίστες που δεν θέλουμε τους λαθρομετανάστες, δεν είδα αυτοί οι λαθρομετανάστες να πηγαίνουν για μια νέα ζωή στην Β.Κορέα η στην Κίνα, αλλά έρχονται σε εμάς τους ''φασίστες'' γιατί προφανώς τους αρέσει ο δεξιός φασισμός από τον αριστερό φασισμό. Μέγα παράδειγμα η κόρη του Στάλιν που ζήτησε και έλαβε πολιτικό άσυλο στην Αγγλία.

      Διαγραφή
    6. Εσυ χρυσαυγητακο φασιστα νοσταλγε του Παπαδοπουλου ευχομαι να σου τυχει κατι κακο, να αλλαξεις χωρα, να τρως ρατσισμο,να μενεις στους δρομους και να μην εχεις ενα χερι βοηθειας.. Με ολο μου το σεβασμο

      Διαγραφή
  2. Στο δημοτικό συμβούλιο οι δημοτικοί σύμβουλοι του ΚΚΕ όταν τους λέγαμε θα μας φέρουν πολλούς μετανάστες, αυτοί μας έλεγαν είμαστε ρατσιστές.....τώρα ας τους πάρουν στα σπίτια τους, η θα μας βάλουν να τους ταΐζουμε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΠΑΙΔΙΑ
      ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ 10 ΜΥΡΙΑ ΑΦΓΑΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ 15ΜΥΡΙΑ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ. ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΕΑΝ ΑΥΞΗΘΟΎΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ... ΙΣΩΣ ΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕΤΡΑ!!!!

      Διαγραφή
    2. Το πακισταν και το αφγανισταν βρισκονται στην αφρικη..... μαλισταα

      Διαγραφή
    3. ασε που βρισκεται το πακισταν και τι υπαρχει στην αφρικη!! καλα τα λεει ο αλλος πιο πανω. εσυ κοιτα να δεις και να καταλαβεις νωρις σε τι μπελα μας εβαλε η Ε.Ε. και οι αμερικανοι με ολους αυτους και κρατα τα χαζοαριστερα σου συναισθηματα για τους Ελληνες.

      Διαγραφή
    4. αυτο λενε και οι χρυσαυγιτες,βελοπουλοι,και ελληνων συνελευσης,να το κοιταξεις

      Διαγραφή
    5. και το πακισταν και το αφγανισταν δεν βρισκεται αφρικηη

      μαθατε ολοι να υποτιματε την αφρικη

      Διαγραφή
    6. εσυ απο τα γραφομενα παραπανω καταλαβαινεις οτι καποιος ισχυριζεται πως το πακισταν βρισκεται στην αφρικη;;; ή οτι υποτιμα καποιος τους αφρικανους;;; το θεμα βεβαια δεν ειναι αυτο αλλα δυστυχως οτι οι περισσοτεροι κατοικοι ασιας και αφρικης ζουν σε ασχημες συνθηκες και εαν συνεχισθούν με αυτο τον ρυθμο οι ροες στην χωρα μας εμεις θα σβησουμε απο το χαρτη. ασε λοιπον τα "μαθηματα" γεωγραφιας και κοιτα το προβλημα βγαζοντας την "αριστερη" ματια απο το ζητημα.

      Διαγραφή
    7. ΓΙΑΤΙ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΛΑΘΟΣ Ή ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ;;; Ο ΤΣΙΠΡΑΣ Ο,ΤΙ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΣΩΣΤΑ;;; ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ. ΜΗΝ ΠΕΤΑΣ ΕΝΑ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙΣ!! ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ (ΛΙΓΑ;;) ΘΕΜΑΤΑ ΤΑ ΛΕΕΙ ΚΑΛΑ.

      Διαγραφή
  3. Οκ,όλα καλά.
    Στην αλεξανδρεια θα τους πάνε τελικά,δεν υπάρχει πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ