Quantcast

http://picasion.com/

Βρέχει καταρρακτωδώς; «Coffee Go» για καφέ στο λεπτό χωρίς να βγούμε από το αυτοκίνητο!

Ο σύμμαχός σου και στη βροχή!
Θέλεις επειγόντως να πάρεις έναν καφέ, ένα ζεστό ή κρύο ρόφημα ή ένα σνακ, είσαι με το αυτοκίνητο και βρέχει καταρρακτωδώς; Άντε να σταματήσεις τώρα κάπου στο κέντρο και να πεταχτείς να πάρεις καφέ! Σχεδόν αδύνατο με το χάος που επικρατεί. Που
να βγάζεις και ομπρέλα... Το «Coffee Go» είναι ο σύμμαχός σου και στη βροχή! Γιατί θα πάρεις τον καφέ σου στο λεπτό και χωρίς να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητο, χωρίς εκνευρισμό και κυρίως... στεγνά!
Οδήγησε μέχρι Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, βρες το μικρό πέτρινο σπίτι του «Coffee Go», κατέβασε το παράθυρο, δώσε την παραγγελία σου και σε ένα λεπτό θα είναι έτοιμη στο χέρι σου, χωρίς καν να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητο! Κορυφαίος γευστικός καφές, σοκολάτες και άλλα κρύα και ζεστά ροφήματα αλλά και μεγάλη ποικιλία σε σνακ, σάντουιτς, κρουασάν, ντόνατς, σφολιατοειδή και άλλα!


Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ