Quantcast

http://picasion.com/

«Coffee Go»: Η καλύτερη στάση της ημέρας!

Ξεκινάς το πρωί για τη δουλειά σου; Ξεκινάς για εξόρμηση το Σαββατοκύριακο; Θέλεις έναν καφέ στο χέρι σου στο λεπτό χωρίς να χρειαστεί να ψάχνεις κάπου να σταματήσεις το αυτοκίνητο και χωρίς τα μπες - βγες; Το «Coffee go», το πρωτοποριακό drive through καφέ της Βέροιας είναι αυτό που χρειάζεσαι. Ξεκίνα λοιπόν
την ημέρα σου ή την εξόρμησή σου με τον καλύτερο τρόπο, με μυρωδάτο, τονωτικό καφέ και σνακ, εύκολα, απλά και στο λεπτό, χωρίς καν να χρειαστεί να βγεις από το αυτοκίνητο, καθώς η παραγγελία και η παραλαβή γίνεται από τη θέση του οδηγού! 

Οδηγήστε μέχρι Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας - Θεσσαλονίκης, όπου θα δείτε αυτό το κουκλίστικο πέτρινο σπιτάκι. Ακολουθήστε τη σήμανση στο οδόστρωμα, κατεβάστε το παράθυρο, δώστε την παραγγελία σας και σε ένα λεπτό θα έχετε κορυφαίας ποιότητας καφέ, ροφήματα και μια μεγάλη ποικιλία γλυκών και αλμυρών σνακ. 

Θέλεις να κάνεις μια... πιο μεγάλη στάση; Πάρκαρε άνετα και με ασφάλεια το αυτοκίνητό σου, κάθισε αναπαυτικά στο σαλόνι του «Coffee go» και απόλαυσε τον καφέ σου.

Το «Coffee go» στην Νέα Περιφερειακή Οδό Βέροιας Θεσσαλονίκης σας περιμένει καθημερινά από τις 06:00 το πρωί έως τις 22:00 το βράδυ.





2 σχόλια:

  1. Πράγματι ιδανικό περιβάλλον και άψογη εξυπηρέτηση. Μπράβο σε όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στα παιδιά πολύ καλή δουλειά, πολύ καλή εξυπηρέτηση, και κυρίως με πολύ καλούς μπαρίστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ