Quantcast

http://picasion.com/

Ιmathia brunch - Wine edition στη «Νάουσα Πόλη του Οίνου 2019»

Πρόκειται για εκδήλωση που επικεντρώνεται στην προβολή της τοπικής γαστρονομίας, είτε ως «πρωινό» είτε ως κυρίως γεύμα, είτε και ως συνδυασμός. Στο πλαίσιο των τριήμερων εκδηλώσεων «Νάουσα Πόλη του Οίνου 2019», που έχουν κεντρικό θέμα το Ξινόμαυρο Κρασί της περιοχής, την ντόπια
γαστρονομία και την αντίστοιχη γευσιγνωσία και ξεκινούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019, με διοργανωτή τον Σύνδεσμο Αμπελουργών & Οινοποιών Νάουσας, συμμετέχει και η Αντιπεριφέρεια Ημαθίας με τη συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Ημαθίας, μέσω εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2019.

Πρόκειται για εκδήλωση που επικεντρώνεται στην προβολή της τοπικής γαστρονομίας, είτε ως «πρωινό» είτε ως κυρίως γεύμα, είτε και ως συνδυασμός (brunch) κι έχει τον γενικό τίτλο «ΙΜΑΤΗΙΑ BRUNCH- WINΕ EDITION». 


Περιλαμβάνει λαχταριστές επιλογές πιάτων και γευστικών προτάσεων από επιλεγμένα ντόπια προϊόντα, με εκδοχές συνοδείας ξινόμαυρου, που θα προσφερθούν δωρεάν στους συμμετέχοντες, στο φουαγιέ του Κτηρίου ΕΡΙΑ, στη Νάουσα, από τις 11:00 έως τις 12:00 της Κυριακής (24 Νοεμβρίου 2019).

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ


Αναλυτικά το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων «Νάουσα, Πόλη του Οίνου 2019» του Συνδέσμου Αμπελουργών & Οινοποιών Νάουσας, περιλαμβάνει τα εξής:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 22/11

19:00-22:00"Welcome Party"

Καφέ Boston’s – Νάουσα (απέναντι από το κτήριο των εκδηλώσεων)

Κόστος συμμετοχής 7€ (απαιτείται ειδικό εισιτήριο)

Περιλαμβάνει, σερβίρισμα από ειδικό μπουφέ & 1 ποτήρι Ξινόμαυρο

ΣΑΒΒΑΤΟ 23/11

11.00-21.00 «Κεντρική γευστική δοκιμή ξινόμαυρου»

Kτήριο "ΕΡΙΑ" - Νάουσα (1ος όροφος)

Ανακαλύψτε τον πολυδιάστατο χαρακτήρα του Ξινόμαυρου και τη δυναμική των terroirs της Νάουσας μέσα από τη δοκιμή των οίνων του συνόλου των παραγωγών της περιοχής, συνοδεία τοπικών εδεσμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ