Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλειστά σχολεία λόγω βροχής σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη! Τι λέει ο Δήμαρχος

«Έβρεξε» προβλήματα στον δήμο Αλεξάνδρειας, όπου με απόφαση του δημάρχου, Παναγιώτη Γκυρίνη, έκλεισαν τα σχολεία! Η έντονη βροχόπτωση και οι καταιγίδες που σημειώθηκαν το βράδυ και νωρίς το πρωί στην περιοχή προκάλεσαν προβλήματα στις μετακινήσεις των μαθητών, ενώ σύμφωνα
με τον κ. Γκυρίνη, οι αυλές πολλών σχολικών συγκροτημάτων είχαν πλημμυρίσει. Έτσι, λίγη ώρα μετά το χτύπημα του κουδουνιού, κι ενώ τα περισσότερα παιδιά βρίσκονταν ήδη στα δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια του δήμου, πάρθηκε η απόφαση για κλείσιμο αυτών σε Αλεξάνδρεια και Μελίκη, όπως επίσης και στο λύκειο Κορυφής στο Πλατύ. Όσοι γονείς είχαν αποχωρήσει για τις δουλειές τους επέστρεψαν για να τα παραλάβουν, μετά και από απόφαση των διευθυντών των σχολείων.

«Ενήργησα προληπτικά. Ας κριθώ αν με πούνε υπερβολικό»

Η σφοδρή βροχόπτωση και οι αναφορές για παράθυρα σχολείων που «μπάζουν νερό» οδήγησαν στην απόφαση του δημάρχου που δηλώνει πως δεν θα ρίσκαρε την ασφάλεια των παιδιών. Σε δηλώσεις του στο veriotis.gr ο Παναγιώτης Γκυρίνης αναφέρει: «Έκλεισα τα σχολεία πριν λίγες ώρες γιατί οι αυλές των σχολείων ήταν πλημμυρισμένες. Σημαντικό για εμένα είναι η ακεραιότητα των παιδιών, απέναντι στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η εκτόνωση της κατάστασης ήταν γρήγορη, ωστόσο δεν μπορούσα να ρισκάρω. Ήταν προληπτικό το κλείσιμο γιατί υπήρχαν και πληροφορίες που μιλούσαν για νερό που έμπαινε από τα κλειστά παράθυρα των σχολείων. Ας κριθώ υπερβολικός, αλλά έλαβα απόφαση για την ασφάλεια των παιδιών» υπογραμμίζει στο veriotis.gr

Πλημμυρισμένοι δρόμοι και αυλές στην Αλεξάνδρεια

Οι δρόμοι στην Αλεξάνδρεια μετατράπηκαν σε ποτάμια από το βράδυ, με αποτέλεσμα οι μετακινήσεις πεζών και οχημάτων να γίνονται με δυσκολία. Σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου μάλιστα το νερό έφτανε πάνω από τα πεζοδρόμια καθιστώντας τις μεταφορές επικίνδυνες. Η Π.Υ Αλεξάνδρειας δέχθηκε κλήσεις για έλεγχο σε αυλές σπιτιών και σε δρόμους. Αυτή την ώρα η κατάσταση έχει εξομαλυνθεί αφού τα καιρικά φαινόμενα έχουν υποχωρήσει.



4 σχόλια:

  1. Σε λίγο θα τα κλείνετε κι όταν θα έχει ήλιο, για να μην κάψει το ευαίσθητο δέρμα των παιδιών. Α ρε φούρκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ παντός το έχεις κάψει....
      Και δεν εννοώ το δέρμα!!!!

      Διαγραφή
  2. Από ηρωικός και σκληροτράχηλος λαός έχουμε γίνει πολύ.. τρυφεροί!!
    Μακάρι να μην μας κοστίσει πολύ ακριβά κάποια στιγμή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ