Quantcast

http://picasion.com/

Έρχεται η Black Friday στη Βέροια - Είσαι έτοιμος;

Πότε θα γίνει; Ποιο λάθος κάνουν τα μαγαζιά;
Black Friday σημαίνει προσφορές. Μεγάλες προσφορές! Τιμές που πολλές φορές φτάνουν στο κόστος σε προϊόντα τεχνολογίας, ρούχων, παπουτσιών, είδη δώρων, συσκευών όπως τηλεοράσεις, laptops, κινητά αλλά και
οποιουδήποτε μεγέθους

συσκευές, από smartwatches και gadgets μέχρι ψυγεία και κουζίνες. Στη Βέροια ο όρος Black Friday άρχισε να ακούγεται έντονα πριν από δύο χρόνια, με όλο και περισσότερες επιχειρήσεις να συμμετέχουν στο «πανηγύρι», δημιουργώντας έτσι και για πρώτη φορά, ουρές έξω από πολλά φυσικά καταστήματα.

Δυναμικά στην Ημαθία

H Black Friday 2019 στην Ημαθία αναμένεται να είναι πιο δυνατό από ποτέ, με την τοπική αγορά να προετοιμάζεται πυρετωδώς για μια γενναία εκπτωτική ημέρα που θα προκαλέσει καταναλωτικό «σοκ» στους Βεροιώτες που είναι διατεθειμένοι να ξοδέψουν λίγα και να αγοράσουν ποιοτικά. Έξυπνες αγορές τόσο για σένα, όσο για φίλους και συγγενείς (μην ξεχνάμε, έρχονται γιορτές) αλλά και για όλο το σπίτι.

Black Friday 2019: Πότε θα γίνει;

Η Black Friday 2019 ή στην ελληνική εκδοχή του, Μαύρη Παρασκευή 2019, έρχεται για μια ακόμα φορά στη χώρα μας και οι εκπτώσεις αναμένεται να είναι πολύ «δυνατές». Θα έχουμε λοιπόν μια πολύ καλή ευκαιρία να αποκτήσουμε τα προϊόντα που θέλουμε σε χαμηλότατες τιμές. Η Black Friday 2019 θα πραγματοποιηθεί στις 29 Νοεμβρίου!

Το λάθος που κάνουν ορισμένα μαγαζιά της Βέροιας

Δυστυχώς, ορισμένες επιχειρήσεις στην Ημαθία δεν αντιλήφθηκαν την πραγματική έννοια της Black Friday. Προσπαθούν να συμμετέχουν στο event λέγοντας γενικώς και αορίστως ότι έχουμε εκπτώσεις στο μαγαζί της τάξεως του 10%, του 20% ή του 30%. Ουσιαστικά, αυτό δεν είναι Black Friday.

Black Friday σημαίνει, με λίγα λόγια πως από τα 100 προϊόντα που έχω στο μαγαζί μου, επιλέγω γύρω στα 5, 10 ή 20, τα οποία θα αποτελέσουν τον μέγιστο «κράχτη» (με έκπτωση που να αγγίζει ακόμα και το 70% ή το 80%) για το καταναλωτικό κοινό και τα έχω σε ειδικό διαμορφωμένο χώρο.

Μ' αυτό τον τρόπο ο καταστηματάρχης προκαλεί μια δημιουργική «υστερία» στο κοινό, το οποίο θα δώσει την μεγάλη «μάχη» του για να κατακτήσει την τεράστια έκπτωση. Για αυτό άλλωστε στην Αμερική, οι ουρές στα καταστήματα ξεκινούν από τις 6:00 το πρωί και περιμένουν υπομονητικά να ανοίξει η είσοδος του μαγαζιού και να είναι οι πρώτοι που θα επωφεληθούν.

2 σχόλια:

  1. Τουλάχιστον φέτος θα έχει πληρωθεί ο κόσμος. Τώρα θα δείτε διαφορά. Όχι στη μέση του μήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεγαλύτερο ανέκδοτο είναι η μαύρη Παρασκευή στην αγορά της Βέροιας. Γελάνε και τα περιστέρια στο σύνταγμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ