Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ψώνισαν αλά Black Friday οι Βεροιώτες - Ικανοποιητική η κίνηση στα μαγαζιά

Στον αστερισμό της «Μαύρης Παρασκευής» κινήθηκε χθες η Βέροια, με τα εμπορικά καταστήματα να προσφέρουν εκπτώσεις στους καταναλωτές έως και 70%. Τα μαγαζιά και οι μεγάλες αλυσίδες πήραν μια οικονομική ανάσα, αφού είδαν τον τζίρο τους να αυξάνεται μέσα σε μια ημέρα. Άλλωστε, οι περισσότεροι από αυτούς
διαφήμιζαν εδώ και εβδομάδες τις άκρως ελκυστικές και δελεαστικές τιμές τους. Πολλοί Βεροιώτες καταναλωτές έδειξαν ζωηρό ενδιαφέρον και ψώνισαν για την εορταστική περίοδο που έρχεται. Από το πρωί, οι κεντρικοί εμπορικοί δρόμοι της Βέροιας όπως οι: Κεντρικής, Ζωγιοπούλου, Βικέλα, Τσαλδάρη, Τσούπελη, Ιπποκρατους, Προφήτη Ηλία, Κάππου, Πλατάνων, Μεγαλου Αλεξάνδρου κ.α., είχαν κατακλυστεί από κόσμο, με το event να ολοκληρώνεται στις 9 το βράδυ, όπου και έκλεισαν τα τελευταία καταστήματα. 

Δείτε τις φωτογραφίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ