Quantcast

http://picasion.com/

Μπέλλα: «Έβγαλα πολλά λεφτά στο Ντουμπάι»

Το πρωί της Τρίτης η Ιωάννα Μπέλλα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή «Happy Day». Το εντυπωσιακό μοντέλο από τη Βέροια δεν δίστασε να μιλήσει και για την προσωπική του ζωή. Συγκεκριμένα, όταν η Ιωάννα Μπέλλα ρωτήθηκε από την γνωστή παρουσιάστρια αν έχει αγόρι, στην αρχή μπορεί
να δίστασε ωστόσο στην συνέχεια απάντησε… «Ναι έχω αγόρι». «Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, δεν μπορώ να αφήσω την δουλειά μου και τα ταξίδια, αλλά υπάρχει πρόγραμμα. Δεν είναι του χώρου, δεν είναι επιχειρηματίας και είναι κοντά στην ηλικία μου! Είναι πολύ νωρίς να σκεφτούμε το επόμενο βήμα», ήταν τα λόγια της Ιωάννας Μπέλλα. Στη συνέχεια η μελαχρινή καλλονή αναφέρθηκε στην δίμηνη παρουσία της στο Ντουμπάι και τόνισε πως έβγαλε πολλά λεφτά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. 

Δείτε το video:

5 σχόλια:

  1. ε, ναι ετσι ειναι με αυτες και αυτους. μεσα σε 2-3 μηνες(;;;;) βγαζουν πολλα λεφτα, παρα πολλα, βρισκουν αγορια -κοριτσια, κανουν πολλα ταξιδια, διεθνη καριερα, πολλες δουλειες μαζι, πολλες γνωριμιες σε πολλα μερη του κοσμου, εχουν πολλες προτασεις απο παντου και δεν μπορουν να αποφασισουν που να πρωτοπανε, φυσικα ειναι ευτυχισμενοι, γεματοι ,ικανοποιημενοι κτλ. κτλ.
    Και εμεις τους θαυμαζουμε!!! ( νομιζουν)
    Ρε αφηστε τα παραμυθια!!! ο κοσμος γελαει με αυτα που λετε καθε 10-15 μερες και δε ενδιαφερουν σχεδον κανεναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα κοριτσάκι που νομίζει πως αυτά που λέει εμείς τα ακούμε με ανοικτό το στόμα. Καμία ελληνική εταιρία δεν την ζήτησε και δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό διαπρέπει. Μα ποιους κοροϊδεύει αυτή η φαντασμένη οικογένειά της ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τίτλος του άρθρου,
    Όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο στο Ντουμπάι μπορούσε να βγάλει χρήματα, όπως και πολλές άλλες Ελληνίδες.....όποιος κατάλαβε....κατάλαβε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμπέρασμα: Στείλτε όλοι τις κόρες σας στο Ντουμπάϊ να βγάλουν γρήγορα εύκολα λεφτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ