Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αντιπρόεδρος Καλαμάτας: «Στη Βέροια έκλαιγαν όταν έφυγε ο Θεοδοσιάδης»

«Δεν είχα συνεννοηθεί από πριν»
Ανακοινώθηκε και επίσημα ο Σάκης Θεοδοσιάδης από την Καλαμάτα. Ο έμπειρος τεχνικός βρέθηκε στα γραφεία της «Μαύρης Θύελλα», υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και έδωσε συνέντευξη τύπου μαζί με τους επιτελείς της ομάδας. Αξίζει
να σημειωθεί πως στο πλευρό του είχε το πρώην βοηθό προπονητή και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Βέροιας Γιάννη Ματζιαρίδη. Μάλιστα, ο κ. Θεοδοσιάδης έκανε και μια αναφορά στη πρώην ομάδα του, λέγοντας πως ευχαριστεί τους ιδιοκτήτες της Βέροιας για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί τους το τελευταίο 1,5 χρόνο, ενώ τόνισε πως δεν υπήρχε από πριν συνεννόηση με τους ανθρώπους της Καλαμάτας. 

Αίσθηση προκάλεσαν οι δηλώσεις του Αντιπροέδρου κ. Χρήστου Παπαδημητρίου, ο οποίος είπε ευθαρσώς ότι οι ιδιοκτήτες της Βέροιας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ότι ο κ. Θεοδοσιάδης παραιτήθηκε και ότι στη Βέροια έκλαιγαν όταν κατάλαβαν πως τον έχασαν.


Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που είναι σίγουρο πως θα συζητηθούν:

«Ηρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και το γνωρίζω πολύ καλά αυτό. Αποτελεί τιμή μου να είμαι προπονητής της «Μαύρης Θύελλας». Δύναμή μας είναι ο λαός μας. Τους θέλουμε όλους για μια νέα αρχή την Κυριακή με τον Ασπρόπυργο. Οι στόχοι μας είναι πρωταγωνιστικοί. Εννοείται αυτό.

Δεν ξέχασε όμως και την πρώην πια ομάδα του, την Βέροια: 


«Ευχαριστώ μέσα από την ψυχή μου στην πρώην ομάδα μου την Βέροια για τον υπέροχο 1,5 χρόνο που πέρασε μαζί. Τόσο τους δύο ιδιοκτήτες της, όσο και την υπόλοιπη ομάδα και τον κόσμο της, θα τους έχω για πάντα μέσα στην καρδιά μου. Φυσικά και δεν είχαμε συνεννοηθεί από πριν με την Καλαμάτα. Δευτέρα βράδυ μιλήσαμε με τον κ. Παπαδημητρίου… », συμπλήρωσε.

Με τα καλύτερα όμως λόγια μίλησε για τον Σάκη Θεοδοσιάδη και ο Χρήστος Παπαδημητρίου: 


«Στη Βέροια κυριολεκτικα έκλαιγαν όταν έφυγε ο Σάκης. Οι ιδιοκτήτες της ομάδας δεν μπορούσαν να το πιστέψουν ότι ο κ. Θεοδοσιάδης παραιτήθηκε και δεν θα είναι πλέον στη Βέροια. Η συμφωνία μας είναι για 1,5 χρόνο, ανεξαρτήτως τι γίνει φέτος, αν και εγώ είμαι σίγουρος πως θα ανέβουμε, σας το ξαναλέω. Το πρωτάθλημα και την άνοδο φέτος να την πάρει η Μαύρη Θύελλα. Δεν το συζητάμε αυτό. Και κάτι ακόμη, ο Ράκιτς είναι, παραμένει παίκτης της Καλαμάτας. Προς τιμήν του ζήτησε να επιστρέψει τα χρήματα που πήρε (!). Είπαμε όμως χθες που μιλήσαμε μαζί του, αν μέχρι τα Χριστούγεννα δεν μπορέσει να ανακάμψει αγωνιστικά, τότε να φύγει. Σπουδαίος χαρακτήρας. Αν δεν μπορέσει μέχρι τότε να πάρει τα πάνω του, τότε θα φύγει πια από μόνος του, το είπε ο ίδιος… », δήλωσε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Καλαμάτα.


Και τέλος τον λόγο πήρε ο Κωνσταντίνος Παπασταμάτης: 


«Τον Σάκη Θεοδοσιάδη τον ξέρω από παίκτη όπου τον είχα παίξει ως διαιτητής μερικές, λίγες βέβαια φορές. Ήταν άψογος, κύριος και ξεχώριζε μέσα και έξω από το γήπεδο από τότε. Είμαι σίγουρος πως κάναμε την καλύτερη επιλογή. Τον είχαμε ξεχωρίσει (ως επιλογή) από το καλοκαίρι, όμως τώρα αυτό έγινε εφικτό. Του ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία. Να σημειωθεί εδώ ότι ευχαριστούμε πολύ τον Βασίλη Βούζα για την συνεργασία που είχαμε. Χωρίσαμε ως φίλοι και ειδικά εμείς που είμαστε και συνεργάτες στην Εθνική Ενόπλων…», δήλωσε ο εμπορικός διευθυντής της ΠΑΕ Καλαμάτα και βέβαια παλιός καλός ρέφερι της Α’ Εθνικής κατηγορίας.

Όπως είπαν οι διοικούντες της «Μαύρης Θύελλας», παρελθόν από την ομάδα είναι πλέον ο Γιώργος Πολυμενέας, νέος γυμναστής της είναι ο Γιάννης Μαντζιαρίδης – επιλογή του Σάκη Θεοδοσιάδη – ενώ μένει (προς το παρόν τουλάχιστον) ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας, ως βοηθός του νέου προπονητή της Καλαμάτας.

Δείτε την παρουσίαση στο παρακάτω βίντεο και ειδικά στο 11:30 που μιλάει για τη Βέροια:




Πηγή

2 σχόλια:

  1. KALIMERA BOHTHIA MAS O MEGALOS AUTOS AGIOS ,,IAKOBOS EN EUIAS ,,,,,, O ALEFAS KSERH TH GRAFH O PROTOS POU TO KATALABE OTH O PROPONHTHS KATH DEN KANH KALLA KAI TO EIPE 5 FORES ,,, TO MPRABO STON ALEFA TON GNISIO BERIOTH POU AGAPA THN OMADA ,,TELOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός από αμαρτωλός είσαι και αγράμματος. Γράψε Ελληνικά άνθρωπέ μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ