Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μετά την Black Friday έρχεται η Cyber Monday

Μια ακόμα ευκαιρία για φθηνές αγορές, αποκλειστικά μέσω διαδικτύου προσφέρει η Cyber Monday. Η ημερομηνία για φέτος είναι Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019. Η Cyber Monday προέρχεται από τις Η.Π.Α., αλλά τα τελευταία χρόνια έχει «εξαπλωθεί» σε πολλές χώρες και ξεκινά τη Δευτέρα μετά την Αμερικάνικη
γιορτή των Ευχαριστιών. Οι Αμερικανοί γιορτάζουν την ημέρα των Ευχαριστιών την τέταρτη Πέμπτη του Νοεμβρίου, και η ημέρα προβλέπει οικογενειακές συγκεντρώσεις, δείπνο με γαλοπούλα και αμερικανικό ποδόσφαιρο.

CYBER MONDAY σημαίνει εξαιρετικές online προσφορές 

Η Cyber Monday δημιουργήθηκε από τις εταιρείες προώθησης προϊόντων, οι οποίες επιθυμούσαν να αυξήσουν τις διαδικτυακές πωλήσεις του καταναλωτικού κοινού. Η επιχειρηματίας Ellen Davis χρησιμοποίησε τον όρο "Cyber Monday" για πρώτη φορά το 2005. Χαρακτηριστικό των προσφορών της Cyber Monday είναι ότι αφορούν μόνο τις online αγορές και τα προϊόντα που διατίθενται διαδικτυακά, όπως ακριβώς φαίνεται και από την ονομασία της. Το ψηφιακό αυτό event έχει αποκτήσει μεγάλο κοινό, και μάλιστα υπολογίζεται ότι η διαδικτυακή αγοραστική κίνηση στην Αμερική ξεπερνά ακόμα και αυτή της Black Friday.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ