Quantcast

http://picasion.com/

Άλαλοι οι κυβερνητικοί βουλευτές της Ημαθίας για το μεταναστευτικό

Πρώτο θέμα συζήτησης στην τοπική κοινωνία της Ημαθίας είναι το μεταναστευτικό πρόβλημα. Από το σχολείο, μέχρι το καφενείο και το… ΚΑΠΗ, όλοι ασχολούνται με την πρωτοφανή κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα μας. Το ερώτημα που γεννάται και βρίσκεται στα χείλη όλων, είναι «ποια η θέση
των τοπικών βουλευτών της ΝΔ»; Ενώ εκδίδουν αμέτρητα δελτία τύπου για κάθε τους κίνηση, κανείς δεν έχει βγάλει λέξη για το μεταναστευτικό. Σωστή και η παρατήρηση, ότι τουλάχιστον επί ΣΥΡΙΖΑ οι βουλευτές είχαν το σθένος να βγουν και να υπερασπιστούν την πολιτική γραμμή της τότε κυβέρνησης. Μέχρι και τα λεωφορεία συνόδευαν στους χώρους φιλοξενίας! 

Οι νυν κυβερνητικοί τι έχουν να πουν; Ποια είναι η θέση τους για την πολιτική ανοιχτών συνόρων; Πώς κρίνουν το 1% ως ποσοστό μεταναστών επί του πληθυσμού, που ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος; Πολλά τα ερωτήματα και όσο δεν τοποθετούνται οι βουλευτές ΝΔ Ημαθίας, αφήνουν πεδίο δόξης λαμπρό στην αντιπολίτευση, αλλά δυστυχώς και σε ακρότητες που έχουν αρχίζει να επανεμφανίζονται στην περιοχή μας.

11 σχόλια:

  1. Εδώ εξαφανίστηκε και δεν μιλάει ο Μητσοτάκης, θα μιλήσει ο Μπαρτζώκας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα τους πάρουν στα σπίτια τους και στα σχολεία των παιδιών τους, γι'αυτό δεν τίθεται θέμα εγκατάστασης και σχολικής ένταξης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε παιδιά σας το είπα και παλαιότερα, τον ΣΥΡΙΖΑ τον έφεραν για να λύσουν το Σκοπιανό (όχι Μακεδονικό), το Μεταναστευτικό, το Κυπριακό και το Ελληνοτουρκικό, δεν πρόλαβαν να τα λύσουν όλα και τώρα τα πικρά ποτήρια θα τα πιουν στη ΝΔ έτσι αρχίζουν τις "γαργάρες". Προκειμένου να παραμείνουν στην εξουσία δίνουν παροχές παντού (δεν σας κάνει εντύπωση που στις παροχές που εξαγγέλλουν δεν διαμαρτύρονται ΕΕ και Γερμανία, σε αντίθεση με τις όποιες παροχές επιχειρούσε να δώσει ο ΣΥΡΙΖΑ ;) και θα πάνε σε εκλογές στο πρώτο 6μηνο του 2020, λόγω μεταναστευτικού προβλήματος ή λόγω εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας. Έτσι ελπίζει βάσιμα ότι θα ξαναβγεί διότι :
    1. έχει ένα προβάδισμα τώρα 8-10 μονάδες από το ΣΥΡΙΖΑ.
    2. θα κάψει το χαρτί της απλής αναλογικής (σύστημα που θα γίνουν οι επόμενες εκλογές).
    3. δεν θα προχωρήσουν πολύ τα προβλήματα Μεταναστευτικό (χειμώνας μειωμένοι μετανάστες) κλπ προβλήματα.
    4. δεν έχει ουσιαστικά πολιτικό χώρο σαν αντίπαλο, όλοι είναι διαλυμένοι.
    5. Η ακροδεξιά καταδικασμένη (η απόφαση του δικαστηρίου της Ασημένιας Δύσης θα έχει βγει μέχρι τότε).
    6. κάποιοι επενδυτές ανακοινώνουν επενδύσεις (χωρίς να είναι σίγουρο ότι θα τις κάνουν), μόνο η επένδυση στο Ελληνικό θα προχωρήσει (είναι συμφωνημένη), κανείς δεν επενδύει σε χώρα που είναι σε απειλή πολέμου και μαστίζεται από αναταραχή με μετανάστες που δεν έχουν τακτοποιηθεί ακόμη για εργασία. Αφού τακτοποιηθούν και είναι έτοιμοι για δουλειά τότε θα έρθουν για επενδύσεις.
    Αν τελικά κερδίσει τις εκλογές πράγμα το οποίο φαίνεται και εφικτό αυτή τη στιγμή τότε θα έχει άλλα 4 χρόνια και θα υποχρεωθεί να λύσει τα προβλήματα που άφησε ο ΣΥΡΙΖΑ και είπαμε παραπάνω, με όποιο κόστος.
    Ξέρω δεν συμφωνείτε, αλλά εδώ θα είμαστε, πρώτα ο "ύψιστος" .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας Κυρανάκης μίλησε και του τράβηξαν αμέσως τ αυτί.Νομίζουν ότι θα είναι ισόβιοι βουλευτές αυτοί.Δεν πειράζει,εδώ θα είμαστε και δεν ξεχνάμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΔ=Συριζα.
    Σε όλα,εκτός από την γραβάτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ, ΜΟΥΓΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ. ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Άλαλοι και οι ψηφοφόροι τους, που ψήφισαν τους γαλάζιους, απάτριδες εθνομηδενιστές για πολλοστή φορά. Το κρίμα στον λαιμό όσων ψήφισαν Νέα Μασωνοκρατία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. οχι αλαλοι, κανουν ΒΑ ΒΑ ΒΑ ΒΑ ΒΑ ΒΑ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ