Quantcast

http://picasion.com/

Στην Ημαθία βρέθηκε η «Συνωμοσία των Πυρήνων της Δραχμής»

Ένα μεγάλο μουχαμπέτι διοργανώθηκε σε καζάνι του Δήμου Νάουσας από γνωστά και επιφανή στελέχη της Αριστεράς. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το τραπέζι πραγματοποιήθηκε στον Στενήμαχο και συμμετείχαν σ' αυτό ο πρώην Βουλευτής Κώστας Λαπαβίτσας, η τέως
Αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου και ο δικηγόρος και πρώην δημοτικός σύμβουλος Σάκης Αποστολόπουλος. Το κλίμα μεταξύ των παρευρισκόμενων ήταν εξαιρετικό και δεν έλειψαν οι συζητήσεις για την πολιτκο-οικονομική κατάσταση της χώρας. Μάλιστα, η λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβηκαν στο διαδίκτυο περιέγραφε χιουμοριστικά την συνάντηση ως «Συνωμοσία των Πυρήνων της Δραχμής». Είναι άλλωστε γνωστές οι θέσεις του κ. Λαπαβίτσα σχετικά με το μέλλον της ευρωπαϊκής ένωσης και ειδικότερα της Ο.Ν.Ε.

2 σχόλια:

  1. απολαμβάνω την φώτο, γιατί τέτοιο τραπέζωμα μόνο ελληνες κάνουν. αλλα το αφηγημα περι δραχμης θα πρεπει να σταματησει, σε οτι νομισμα και να εισαι αν δεν παράγεις τζάμπα μιλάμε. ασε που απο την ε.ε πηραμε, ποιος θα τα δωσει? εδω στο brexit μολις τους βγαλαν το λογαριασμο λακισαν και ουτε θα βγουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το έχουμε πει πολλές φορές οι ντόπιοι αριστεροί είναι όλοι μεγάλοι καπιταλιστές, και ασκούν το ''επάγγελμα'' του αριστερού ως ''κράχτης'' για τα ''πρόβατα'' που τους ακολουθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ