Αγρότες και αγρότισσες ποζάρουν χωρίς ρούχα!

Σε ημερολόγιο που κυκλοφόρησε για καλό σκοπό
Ένα φιλανθρωπικό ημερολόγιο για το 2020 είναι ο λόγος για τον οποίο αγρότες και αγρότισσες από όλη τη Βρετανία ποζάρουν γυμνοί, ανάμεσα στα γεωργικά τους προϊόντα και τα ζώα τους. Η φωτογράφος Νίκολα ντε

Πάλφορντ ταξίδεψε σε όλη τη χώρα και φωτογράφιζε γενναίους αγρότες και αγρότισσες που συμφώνησαν να ποζάρουν γυμνοί και να εμφανιστούν ως «ο αγρότης και αγρότισσα του μήνα» για στο νέο της ημερολόγιο για το 2020. Οι φωτογραφίες, μάλιστα, δείχνουν τα «μοντέλα» σε στιγμές της δουλειάς, με τη μόνη διαφορά ότι είναι γυμνοί. Η Νίκολα ντε Πάλφορντ εξήγησε ότι δημιουργεί τέτοιου είδους ημερολόγια από το 1999. «Η ιδέα ήταν δική μου και ξεκινήσαμε το 1999 και μου ήρθε κυρίως επειδή τότε η αγροτική παραγωγή στη Βρετανία ήταν σε πολύ άσχημο επίπεδο, κυρίως λόγω του ευρωπαϊκού εμπάργκο στο βρετανικό μοσχάρι.

Έτσι σκέφτηκα ότι, αφού δεν θέλουν τα αγροτικά μας προϊόντα, θα έχουν τα… αγόρια μας. Το πρώτο ημερολόγιο είχε μόνο άνδρες. Oποιοσδήποτε έρχεται σε επαφή μαζί μου και ασχολείται με τη γεωργία, με κάποιο τρόπο θα βρεθεί η φωτογραφία του στα ημερολόγια. Η ηλικία δεν αποτελεί εμπόδιο. Μέχρι τώρα, ο μεγαλύτερος άνδρας ήταν 73 και η μεγαλύτερη γυναίκα 63. Επίσης, όλα τα μοντέλα πληρώνονται, αλλά αυτό δεν το ξέρουν όταν κάνουν την αίτηση», λέει η φωτογράφος, η οποία υπολογίζει τα ετήσια κέρδη γύρω στις 100.000 λίρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ