Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με 3 «ΝΑΙ» και 1 «ΟΧΙ» από την Ημαθία, ψηφίστηκε το νομοσχέδιο για το Άσυλο

Με ευρεία πλειοψηφία (ΝΔ και ΚΙΝΑΛ) ψηφίστηκε το νομοσχέδιο του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για το άσυλο, υπό τον τίτλο «Περί Διεθνούς Προστασίας και άλλες διατάξεις». Μετά την ψηφοφορία που ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα, εξαιτίας των πολλών ομιλιών βουλευτών,
κατά την διάρκεια της συζήτησης. Κυβέρνηση και ΚΙΝΑΛ ψήφισαν το νομοσχέδιο, το οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ, το ΚΚΕ, η Ελληνική Λύση και το ΜέΡΑ 25 καταψήφισαν. Από το νομό Ημαθίας υπέρ του Ασύλου ψήφισαν ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος, οι Βουλευτές Τάσος Μπαρτζώκας και Λάζαρος Τσαβδαρίδης, ενώ καταψήφισε η Φρόσω Καρασαρλίδου. 

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε μετά από πολύωρη συζήτηση και άγρια αντιπαράθεση μεταξύ του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Στέλιου Πέτσα σε τηλεοπτικά στούντιο, σχετικά με τις περιπολίες στη θάλασσα και την πιθανότητα ατυχημάτων. Στην αντιπαράθεση απάντησε και ο κ. Πέτσας με δήλωση, λέγοντας πως ο πρώην πρωθυπουργός διαστρεβλώνει την αλήθεια, αποκαλώντας τον μάλιστα «ψεύτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ