Quantcast

http://picasion.com/

Υπάρχει ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ημαθία;

Κι αν ναι, πού βρίσκεται;
Ήταν 22 Μαΐου 2017, όταν η Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά επισκεπτόταν τη Βέροια και πραγματοποιούσε πολιτική ομιλία στο κατάμεστο από κόσμο «Αιγές». Χαρακτηριστική η διπλανή εικόνα με εκατοντάδες πολίτες να την ακούνε την ώρα που βρισκόταν στο βήμα. Από τότε

μέχρι σήμερα, μεσολάβησαν πολλά. Οι εσωκομματικές εκλογές, με την ανάδειξη της κ. Γεννηματά ως επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, οι αποχωρήσεις του Ποταμιού και της ΔΗΜΑΡ από το πολιτικό σχήμα, τα μονοψήφια ποσοστά του κόμματος, στις ευρωεκλογές και στις εθνικές εκλογές.

Στην Ημαθία, η Νομαρχιακή Επιτροπή βρισκόταν σε αρκετά καλό επίπεδο. Με δημόσιες παρεμβάσεις, συμμετοχή στα όργανα και εκλεγμένους συνέδρους κατάφερε να κάνει αισθητή την παρουσία της. Ειδικά την περίοδο των εκλογών με έξι υποψήφιους Βουλευτές εκλέχθηκε τρίτο κόμμα στην Ημαθία. 

Ωστόσο, από τις 7 Ιουλίου μέχρι και σήμερα, το τοπικό ΚΙΝ.ΑΛ. αγνοείται... Καμία συνεδρίαση, καμιά παρέμβαση, κανένα πολιτικό ίχνος και ουδείς γνωρίζει ποια στελέχη το εκπροσωπούν στο νομό μας. Εν τέλει, υπάρχει ΚΙΝ.ΑΛ. στην Ημαθία; Κι αν ναι, που βρίσκεται;

5 σχόλια:

  1. Άχου και δεν μας νοιάζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δεν παράγεις πολιτική αλλά γίνεσαι παρακολουθημα μιας νεοφιλελευθερης κυβέρνησης λογικά δεν έχεις και λόγο ύπαρξης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιο τοπικό ΚΙΝΑΛ ; Όλοι είναι πρώιν βολεμένοι, ότι ήταν να κάνουν το έκαναν, ενδιαφέρθηκαν ποτέ για το κόμμα και την ιδεολογική συνέχειά του ; Λέγανε σε όλα ναι στον κάθε πρόεδρο και έκαναν τη δουλειά τους. Τώρα που η κοινωνία τους πέταξε είναι έξω από τα νερά τους. Όταν τους λέγαμε να αλλάξει το κόμμα, έχει βγει εκτός κοινωνίας, μας έλεγαν ότι ήμαστε εκτός γραμμής. Τελικά αυτοί έμειναν εκτός κοινωνίας. Ας πρόσεχαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. αρε τσαρουχαδες σας εβαλε παπουτσια το πασοκ και τωρα κανετε πως δεν το ξερετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοί οι μικρομεγαλισμοι και τύποι σαν τον Λοβέρδο και τον Κεγκερογλου στέλνουν κόσμο στον ΣΥΡΙΖΑ και περιμένουν σειρά για να πιάσουν στασίδι σε δεξιά κυβέρνηση! Υ.Γ το μαγαζί με τα παπούτσια έκλεισε με το α μνημόνιο!ξ

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ