Quantcast

http://picasion.com/

Welcome Days του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης

Το πιο ανερχόμενο εκπαιδευτικό ίδρυμα στην Ελλάδα προετοίμασε θερμή υποδοχή στους νέους σπουδαστές του!
Το δεκαήμερο από τις 23 Σεπτεμβρίου μέχρι και τις 3 Οκτωβρίου ήταν πραγματική “φωτιά”, καθώς από τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
στην καρδιά της πόλης, την οδό Βαλαωρίτου, “παρέλασαν” περισσότεροι από τριάντα από τους γνωστότερους και πιο καταξιωμένους επαγγελματίες όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι υποδέχτηκαν τους πρωτοετείς σπουδαστές του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού οργανισμού, αλλά και όσους επιθυμούσαν να ενημερωθούν για τις εξελίξεις κάποιου συγκεκριμένου κλάδου.

Την τιμητική τους στις “Welcome Days”, είχε το Health & Social Care School, η Beauty Academy, o Τομέας Δημοσιογραφίας και Μουσικής Τεχνολογίας, το Sports and Rehab School, το Tourism and Hospitality School το Chef and Pastry School καθώς και ο Τομέας Εφαρμοσμένων Τεχνών και Πληροφορικής του ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης.

Η συμμετοχή ήταν καταιγιστική με περισσότερους από 1500 σπουδαστές να συρρέουν για να παρακολουθήσουν τις εισηγήσεις ανά ημέρα και τομέα, καθώς εκπαιδευτικό προσωπικό και καλεσμένοι ομιλητές έδωσαν συμβουλές πολύτιμες μέσα από την προσωπική τους εμπειρία για τον κλάδο που διάλεξαν να ακολουθήσουν και ξεχώρισαν σε αυτόν.

Το “χρυσό παιδί” της εθνικής ποδοσφαίρου του 2004, Φάνης Κατεργιαννάκης, ο αγαπημένος του ΠΑΟΚ, Γιάννης Γιαννούλης, η δημοσιογράφος του Star Channel, Ραλλιώ Λεπίδου, ο φιναλίστ του “Hell΄’s Kitchen”, σεφ Νίνο Τσατσούλης, ο διάσημος ράπερ, Λόγος Απειλή, ο Fashion Expert and TV Stylist, Bill Liakos, η Μαρίνα Σκευαράκη της MAC, ο Διευθυντής του Electra Palace, Γιάννης Ανθουλίδης, η HR Manager του Hyatt Regency, Ματίνα Νικήτα, η GM των Lazart Hotels, και ο Διευθυντής των Colors Urban Hotel, Μιχαλούδης Γιώργος, ήταν ένα μόνο αντιπροσωπευτικό δείγμα από τους καλεσμένους που παρευρέθηκαν σε αυτή την μεγάλη γιορτή της παιδείας και του πολιτισμού.

Το συμπέρασμα από όλους αυτούς τους επιτυχημένους επαγγελματίες κοινό και καθολικά αποδεκτό· να μη φοβάται κανένας σπουδαστής να διεκδικήσει τα όνειρα του μιας και πάντα υπάρχει χώρος στην αγορά εργασίας για όποιον έχει τις σωστές ακαδημαϊκές βάσεις αλλά είναι και αποφασισμένος να δουλέψει όσο χρειάζεται για να ξεχωρίσει στον επαγγελματικό στίβο που επέλεξε!

Το ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης, για άλλη μία φορά αποδεικνύει ότι βρίσκεται στην πρώτη γραμμή, ως προς την προσφορά ουσιαστικής και σε πολλές περιπτώσεις και δωρεάν εκπαίδευσης.

Για περισσότερες πληροφορίες:
ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης
2310552406
http://www.iekalfa.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ