Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λία + Σοφία: Η μαύρη θύελλα του «Voice»

Η ακαταμάχητη γοητεία της απλότητας
Σάββατο βράδυ και λίγο μετά τις 12 οι πόρτες του «Voice live clubbing» ανοίγουν για ακόμα μια εκρηκτική βραδιά διασκέδασης. Τα πρώτα χαμόγελα που συναντήσαμε μπαίνοντας, ήταν αυτά της Λίας και της Σοφίας, των δυο τραγουδιστριών του «Voice»,
που μας υποδέχθηκαν με killer outfit. Και οι δύο επέλεξαν θηλυκό και sexy total black look, που ταίριαξε αρμονικά με τα σκούρα τους μαλλιά, ενώ η καθεμία το φόρεσε με το δικό της στυλ. Η Λία επέλεξε την απόλυτη τάση της σεζόν, το δέρμα, σε μίνι στενή φούστα, που τη συνδύασε με ένα μαύρο crop μπούστο με αβυσσαλέο ντεκολτέ και ασύμμετρους ώμους και μόνο αξεσουάρ ένα λαμπερό full strass κολιέ. Η Σοφία «έπαιξε» με τον κλασσικό και... άχαστο συνδυασμό. Μίνι στενό little black dress και ένα ζευγάρι μεγάλους κρίκους στα αυτιά. Απλό αλλά τόσο διαχρονικά sexy και θηλυκό!
Απλό μανικιούρ, λαμπερό δέρμα και αφοπλιστικά χαμόγελα, συμπλήρωσαν και απογείωσαν το look των κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ