Quantcast

http://picasion.com/

Θεοδοσιάδης: «Είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα μας»

Ευχαριστημένος ήταν από όσα είδε στον αγωνιστικό χώρο από τους παίκτες του ο προπονητής της Βέροιας Σάκης Θεοδοσιάδης. Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του: «Ένα δύσκολο παιχνίδι για τη δική μας την ομάδα απέναντι σε μια καλή και ποιοτική ομάδα. Ξέραμε τι είχαμε να αντιμετωπίσουμε σήμερα.
Συγχαρητήρια στους παίκτες για την συνολική παρουσία στη διάρκεια του παιχνιδιού. Σήμερα δώσαμε χρόνο συμμετοχής σε παιδιά που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα. Τώρα βάζουμε μια άνω τελεία γιατί μετά από ένα μήνα ακολουθεί η ρεβάνς στην έδρα μας. Χάσαμε 1-0 και θεωρώ ότι τις όποιες πιθανότητες έχουμε θα τις διεκδικήσουμε στο δεύτερο παιχνίδι. Κρατάω τα οφέλη από το σημερινό παιχνίδι που θεωρώ ότι είχαμε καλή προσέγγιση όσον αφορά την τακτική της δικής μου ομάδας και αν ήμασταν τυχεροί σε κάποιες τελικές ίσως το σκορ να ήταν διαφορετικό. Σίγουρα ο ΠΑΣ ξεκίνησε με ορμή το δεύτερο μέρος, έβαλε ένα γρήγορο γκολ, σίγουρα μας επηρέασε η αποβολή γιατί για 35’ παίξαμε με παίκτη λιγότερο, αλλά είχαμε μια-δυο φάσεις που θα μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε όπως φάσεις είχε και ο ΠΑΣ. Για εμάς το μυαλό μας είναι στο παιχνίδι εκτός έδρας με το Αιγάλεω που είναι πολύ δύσκολο και η νίκη είναι μονόδρομος. Εύχομαι στον ΠΑΣ στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος καλή επιτυχία και θα περιμένουμε να αναμετρηθούμε σε ένα μήνα».

Για το μυστικό της καλής ομάδας: «Το μυστικό είναι οι παίκτες, όλα εξαρτώνται από αυτούς. Έχουμε καλά αποδυτήρια, καλούς χαρακτήρες, δουλεύουμε καθημερινά πολύ στις προπονήσεις, είμαστε σε ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα και το μυαλό μας είναι εκεί. Καλή ήταν και η ομάδα των Ιωαννίνων, έχει εξαιρετικό σύνολο και πολύ καλές μονάδες, αλλά παρότι αλλάξαμε την ενδεκάδα σήμερα η ομάδα παρουσιάστηκε αυτούσια με αυτούς που παίζουν στο πρωτάθλημα και για εμένα αυτό είναι το πιο σημαντικό».


1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ