Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Η στροφή του θανάτου» στην Ημαθία - Τροχαία, τραυματισμοί και θάνατοι!

Ένα κατεστραμμένο εκκλησάκι μαρτυρά το θάνατο
Ως «δρόμος του θανάτου» χαρακτηρίζεται από τους Βεροιώτες το σημείο όπου έχασε τη ζωή του ο 45χρονος Γιάννης το απόγευμα της Δευτέρας 28 Οκτωβρίου. Οι κάτοικοι της περιοχής, αλλά και όσοι εργάζονται σε γειτονικά χωριά όπου συνέβη το ατύχημα, όπως Μακροχώρι, Σταυρός, Καβάσιλα, Βρυσάκι και Αλεξάνδρεια, μιλούν για ένα πολύ επικίνδυνο σημείο, καθώς όπως υποστηρίζουν, δεν χρειάζεται κάποιος να τρέχει με υπερβολική ταχύτητα για να συμβεί το κακό.
Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών, αρκετά συχνά έρχονται αντιμέτωποι με το φόβο μήπως συμβεί κάποιο σοβαρό ατύχημα στην επικίνδυνη στροφή που σχηματίζεται στο δρόμο για τα Γιαννιτσά. Δυστυχώς τα ατυχήματα που έχουν συμβεί σε εκείνο το σημείο είναι πολλά και κάποια από αυτά, θανατηφόρα.
Όταν οι οδηγοί που κατευθύνονται προς την Αλεξάνδρεια, χάσουν τον έλεγχο του αυτοκινήτου ή των μηχανών τους, τότε πέφτουν είτε επάνω στα δέντρα που βρίσκονται στην δεξιά πλευρά, είτε οδεύουν απευθείας στο κανάλι που βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων μέτρων. Δυστυχώς, ουκ ολίγες φορές, τα αυτοκίνητα έχουν βγει εκτός οδοστρώματος, με τα περισσότερα σοβαρά ατυχήματα να έχουν συμβεί αργά το βράδυ όπου υπάρχει ελάχιστος φωτισμός.
Ένα εκκλησάκι μαρτυρά το θάνατο

Στην συγκεκριμένη στροφή, πριν από το προχθεσινό ατύχημα υπήρχε ένα εκκλησάκι που θύμιζε στους περαστικούς το τραγικό συμβάν που είχε προκληθεί πριν από λίγα χρόνια, όταν είχε χάσει την ζωή του ένας άλλος συμπολίτης μας. Πάνω σ' αυτό χτύπησε ο άτυχος Γιάννης, ο οποίος κατέληξε λίγες ώρες αργότερα στο Νοσοκομείο της Βέροιας.
«Σε αυτή την άτιμη στροφή χάθηκαν δυο λεβέντες…» 

λένε οι κάτοικοι όχι μόνο για να μπορέσουν να κρατήσουν ζωντανή τη μνήμη τους, αλλά και να προστατεύσουν εκείνους που περνούν από το σημείο, ενημερώνοντας τους περαστικούς για την επικινδυνότητα του δρόμου. Την ίδια ώρα, αυξάνονται διαρκώς τα μηνύματα των φίλων του Γιάννη στο facebook, εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη θλίψη τους και τη συμπαράστασή τους προς τους απαρηγόρητους γονείς του 45χρονου. «Καλό παράδεισο Γιάννη», «Καλό ταξίδι φίλε» γράφουν οι φίλοι του στον αδικοχαμένο δικυκλιστή που κόπηκε τόσο βίαια και βιαστικά το νήμα της ζωής του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ