Quantcast

http://picasion.com/

Στον τελικό του Ε3 τουρνουά Τένις ο Νέγκας του Όμιλου Αντισφαίρισης "Αλέξανδρος Βέροιας"

Πολύ καλές εμφανίσεις σημείωσαν οι αθλητές και αθλήτριες στο Ε3 τουρνουά που διεξήχθη το περασμένο σαββατοκύριακο σε Γιαννιτσά και Έδεσσα. Συγκεκριμένα στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι Παπαδόπουλος Φώτης ο οποίος έκανε την καλύτερή του εμφάνιση, ο Ασίκης Γιώργος που έφτασε στους 8 καλύτερους και ο Νέγκας Χαράλαμπος ο οποίος έφτασε στον τελικό κατακτώντας τελικά την 2η θέση. Στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκαν αφήνοντας άριστες εντυπώσεις η Μαϊόβη Μάρθα καθώς και η Βαν-Ντερ-Σποελ Κάτια, η οποία μετά από πολύμηνη αποχή από τους αγώνες έδειξε σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης.

Επίσης οι μεγαλύτεροι αθλητές- τριες αγωνίστηκαν στο Ενωσιακό Ανδρών-Γυναικών με την Τουτουντζίδου Ιωάννα να κατακτά την 3η θέση και τον Ανανιάδη Μιχάλη να αγωνίζεται το προσεχή Σάββατο στον ημιτελικό του τουρνουά.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθεια που καταβάλουν καθημερινά και για τις επιτυχίες καθώς και τον προπονητή του ομίλου ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ