Με επιτυχία συνεχίζονται τα μαθήματα στην Εύξεινο Λέσχη

Το τμήμα ποντιακής διαλέκτου συνεχίζει τα μαθήματα που ξεκίνησαν πριν λίγες ημέρες και αυτήν την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου θα συνεχίσουμε με το 2ο μάθημα στις 9μμ, στις εγκαταστάσεις της λέσχης.
Άτομα κάθε ηλικίας μπορούν να γνωρίσουν όχι μόνο την ποντιακή διάλεκτο αλλά και την πολιτιστική κληρονομιά, τις παραδόσεις, τα παραδοσιακά ποντιακά τραγούδια, τα ήθη και έθιμα των Ποντίων, την μαγειρική της ποντιακής κουζίνας καθώς και τον τρόπο παρασκευής ποντιακών εδεσμάτων. Το τμήμα λειτουργεί τις Παρασκευές και από ώρες 9μμ-10.30μμ με ετήσιο συνολικό κόστος 50€ και με υπεύθυνη διδασκαλίας την πιστοποιημένη καθηγήτρια ποντιακής διαλέκτου, Αναστασία Μαχαιρίδου (Φιλόλογο - Γλωσσολόγο - Πανεπιστημιακή Εκπαιδεύτρια Ποντιακής Διαλέκτου). Για εγγραφή οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία της Λέσχης, Κυριακή – Πέμπτη, ώρες, 17:00-21:00 στο τηλ. 23310 72060 και στο τηλ. 6983503676.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ