Quantcast

http://picasion.com/

Ταψάκια νοστιμιάς και ευκολίας καθημερινά στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Κρεατοσκευάσματα για κάθε γούστο και διαφορετική διατροφή
Το μεράκι, η φαντασία και η δημιουργικότητα δε στερεύει ποτέ στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια», που καθημερινά μας φροντίζει και ετοιμάζει για εμάς νόστιμα και υγιεινά κρεατοσκευάσματα έτοιμα να μπουν στο φούρνο!
Κορυφαίας ποιότητας κρέατα, χοιρινό, μοσχάρι και κοτόπουλο, μαριναρισμένα ή γεμιστά με λαχανικά, τυριά ή αλλαντικά, το καθένα στη δική του συσκευασία που αντέχει στο φούρνο, για να μην αλλάξετε καν σκεύος!

Για αυτή την εβδομάδα το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» προτείνει φιλετίνια μοσχαρίσια, έτοιμα μαριναρισμένα με σάλτσα βοτάνων, σνίτσελ κότας πανέ γεμιστά με μπέικον και γκούντα, κρουασανάκια χοιρινά γεμιστά με φέτα και λιαστή ντομάτα και πολλές πολλές έτοιμες λύσεις που θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς και φυσικά, θα σας λύσουν τα χέρια στην κουζίνα! Τα ταψάκια του Ειλικρίνεια» έχουν γίνει το καθημερινό μας... «κόλλημα»!


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ