Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τα Ζώδια της εβδομάδας (7/10 - 13/10)

Τύχη - Έρωτας - Χρήμα
Ο Ήλιος στον Ζυγό και ο Κρόνος στον Αιγόκερω, σχηματίζουν ένα αρκετά δυσάρεστο Τετράγωνο την Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019, φέρνοντας ανασφάλειες, επιφυλάξεις, εμπόδια και δυσκολίες που θα αναγκαστούμε να αντιμετωπίσουμε σε όλους τους σημαντικούς τομείς της ζωής μας! Το συγκεκριμένο Τετράγωνο έρχεται να μας συνετίσει και να μας υπενθυμίσει ότι η επιπολαιότητα πληρώνεται αργά ή γρήγορα! Για τον λόγο αυτό οφείλουμε να προσέξουμε πολύ τη συμπεριφορά μας και να διαχειριστούμε τα όποια προβλήματα παρουσιαστούν, δυναμικά αλλά και οπωσδήποτε συνετά. Όχι λοιπόν, σε παράλογες εντάσεις και παρορμητικά νευρικά λόγια, στην υπερβολική τάση για ελευθερία και ανεξαρτησία, στην έλλειψη πειθαρχίας, στις απιστίες, στην υπερβολική εκκεντρικότητα και προκλητικότητα στην επικοινωνία, στην επικίνδυνη οδήγηση, στις αντιπαραθέσεις, στα λάθη λόγω βιασύνης, στην λάθος αντιμετώπιση των ξαφνικών γεγονότων.

♈ Κριός

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα κατά την οποία πραγματοποιείται μία δυναμική πανσέληνος στο ζώδιο σου (την Κυριακή). Οι μέρες που ανοίγονται μπροστά σου είναι τεταμένες για θέματα επαγγελματικά ενώ θα υπάρξουν σημαντικές αποκαλύψεις. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σε αντίθεση με τον Ουρανό από τον Ταύρο, φέρνουν διακυμάνσεις αισθηματικές και οικονομικές. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία σε βοηθά να αξιοποιήσεις νέες προοπτικές.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τεταμένο είναι το κλίμα της αισθηματικής σου ζωής, αφού αντιδράς παρορμητικά και λήγεις οτιδήποτε μέσα σου έχει τελειώσει και δεν σε γεμίζει ποια. Πες ναι στις νέες γνωριμίες που ανοίγονται τώρα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δείξε προσοχή ποιους ανθρώπους εμπιστεύεσαι στα επαγγελματικά σου, κάποιες συνεργασίες κρύβουν κινδύνους. Κάποια έκτακτα έξοδα σε αναστατώνουν.

♉ Ταύρος

Γενικά

Σημαντικό γεγονός της εβδομάδας για σένα Ταύρε μου είναι η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Σκορπιού. Οι επιθυμίες σου περιστοιχίζονται στον τομέα των σχέσεων, όμως υπάρχουν αιφνιδιασμοί και αστάθειες που προκύπτουν εξαιτίας της αντίθεσης της Αφροδίτης με τον Ουρανό. Βελτιώσεις αναμένονται στα οικονομικά και στην εργασία σου. Η Πανσέληνος του μήνα ρίχνει προσωρινά την ψυχολογία σου, ενώ ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζες το τελευταίο διάστημα συνεχίζεται.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Έχεις ανάγκη την ζεστασιά της Συντροφικότητας και η Αφροδίτη από το Σκορπιό ενισχύει ακόμα περισσότερο αυτή την ανάγκη σου! Η αλήθεια είναι όμως ότι μία ερωτική ιστορία που υπάρχει τώρα στη ζωή σου σε αιφνιδιάζει με τρόπο αλλόκοτο και περίεργο και σου ανατρέπει κάποια δεδομένα. Μην επενδύεις πολλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, αναμένεται να σε ευνοήσει σε εργασιακές υποθέσεις που θα κινηθούν πολύ ομαλά αυτή την εβδομάδα. Τα οικονομικά είναι βελτιωμένα και μέσω της εργασίας σου μπορεί ς να βρεθείς κερδισμένος.

♊ Δίδυμος

Γενικά

Οι ρυθμοί σου αλλάζουν από αυτή την εβδομάδα και φροντίζεις περισσότερο τον εαυτό σου, το σώμα σου, την διατροφή σου , επιδιώκοντας με περισσότερο πείσμα και επιμονή να κάνεις τα πάντα για την προσωπική σου ευεξία. Στην εργασία υπάρχουν εκνευρισμοί. Στα αισθηματικά είσαι δραστήριος και ικανοποιείσαι μέσα από τυχερές εξελίξεις που δημιουργούνται τώρα. Ξεκαθαρίσματα με κοινωνικούς κύκλους έχεις με την Πανσέληνο

Αισθηματικές Προβλέψεις

Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, προσφέρει τις ευκαιρίες για να έχεις όμορφες εξελίξεις στα αισθηματικά. Έρχεσαι κοντά στο σύντροφο ή κάνεις μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία. Με τον Άρη από το Ζυγό η ερωτική ζωή αποκτά δράση και ενδιαφέρον!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αναζητάς αλλά και βρίσκεις τρόπους που θα σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τους ρυθμούς στην εργασία σου. Μία νέα εργασία ή μία νέα τεχνοτροπία θα σε κάνει πιο δημιουργικό. Στα οικονομικά σου ούτε κλαις αλλά ούτε και γελάς.

♋ Καρκίνος

Γενικά

Η πρόκληση της εβδομάδας για σένα Καρκίνε μου είναι η Πανσέληνος που γίνεται στον Κριό, που διαταράσσει την ισορροπία στα επαγγελματικά σου και φέρνει συγκρούσεις που σε κάνουν να χάνεις τον στόχο που είχες. Τα θετικά νέα είναι ότι στην εργασία θα βρεθούν λύσεις, ενώ η αισθηματική σου ζωή αρχίζει επιτέλους να μπαίνει σε ένα πολύ ευνοϊκό στάδιο. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό θα σε ικανοποιήσει μέσα από ξαφνικά φλερτ και εκπλήρωση ερωτικών προσδοκιών.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μπορεί ακόμα να μην υπάρχει ένα ήρεμο κλίμα με καλές προοπτικές στη σχέση σου, σίγουρα όμως μπορεί να υπάρξει ανανέωση, διασκέδαση και απόλαυση με το άτομο που θες. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό και η αντίθεσή της με τον Ουρανό θα σε βοηθήσουν να περάσεις μία εβδομάδα γεμάτη ερωτικές εκπλήξεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακατατάξεις στην εργασία σε γεμίζουν με στρες και σε κάνουν να φουντώνουν και να εξοργίζεσαι με την Πανσέληνο. Ο Δίας σε βοηθά να υιοθετήσεις νέους τρόπους που θα σε βοηθήσουν στην βελτίωση της εργασίας. Το άγχος για τα οικονομικά δεν λείπει.

♌ Λέων

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στο φιλικό για σένα ζώδιο του Κριού και θέλεις να τα πεις έξω από τα δόντια, να κάνεις τους τσαμπουκάδες σου, να απελευθερωθείς από κάθε τι που σε καταπιέζει ενώ θέλεις τώρα να καλωσορίσεις στη ζωή σου κάθε τι νέο! Κάνεις σχέδια, γνωρίζεις κόσμο ενώ η επιθυμία σου είναι να δραπετεύσεις από την ρουτίνα και να ταξιδέψεις ή να αποκτήσεις νέες γνώσεις. Όλα αυτά σε ευνοούν, έλα μου ντε όμως που θα χρειαστεί αυτές τις μέρες να τακτοποιήσεις και κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις που θα εμφανιστούν ξαφνικά από εκεί που δεν το περιμένεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Λένε ότι ο νέος είναι ωραίος αλλά ο παλιός είναι αλλιώς ... Κάπως έτσι σε βλέπω μπλεγμένο αυτό την εβδομάδα Λέοντά μου! Από την μία υπάρχει η προοπτική για μία νέα γνωριμία στον τομέα των σχέσεών σου, από την άλλη όμως δεν παύει να έχεις νοσταλγία ή και επικοινωνία με το «χτες»!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Οι εκνευρισμοί στην δουλειά δεν λείπουν λόγω αλλαγών και ξαφνικών συμβάντων που αποδιοργανώνουν. Στα οικονομικά ωστόσο έχεις καλές προοπτικές και η δημιουργικότητα σου θα σε βοηθήσει να βρεις λύσεις.

♍ Παρθένος

Γενικά

Αυτή την εβδομάδα φίλε μου Παρθένε σε πιάνει ανησυχία για τα οικονομικά και τις υποχρεώσεις σου, ενώ υπάρχουν παρελθοντικά γεγονότα τα οποία τα σκέφτεσαι, μετανιώνεις και αναζητάς τώρα να βρεις λύσεις. Η Αφροδίτη από το Σκορπιό σου χαρίζει τον αέρα έκφρασης και υπάρχουν ενδιαφέρουσες επικοινωνίες που ξυπνούν μέσα σου νέες επιθυμίες. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία, φέρνει την στήριξη από την οικογένεια, όπου αυτές τις μέρες θα αποτελέσει το λιμάνι σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Μετανιώνεις για λάθη του χτες και δεν μπορείς να κρατηθείς, αλλά θέλεις να εκφράσεις αυτά που αισθάνεσαι και να κάνεις μία προσέγγιση για να επανέλθουν τα πράγματα σε ένα καλύτερο επίπεδο.. Κάποιες ξαφνικές ερωτικές προκλήσεις θα σε γεμίσουν με ενθουσιασμό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είσαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα επαγγελματικά σου, ίσως γιατί παρατηρείς ότι κάποια προβλήματα που υπήρχαν συνεχίζουν να επαναλαμβάνονται. Τα οικονομικά θέλουν την προσοχή τους γιατί ο Άρης από το ζυγό εξανεμίζει γρήγορα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

♎ Ζυγός

Γενικά

Οι συνθήκες στα οικονομικά σου είναι πιο ευνοϊκές από το ξεκίνημα της εβδομάδας που θα περάσει η Αφροδίτη στο Σκορπιό. Το αρνητικό για σένα είναι ότι θα κάνεις αγορές, θα σπαταλήσεις χρήμα και στο τέλος δεν θα μείνει τίποτα στο πορτοφόλι σου! Μία σταθερή σου σχέση θα σε προβληματίσει με την Πανσέληνο στον Κριό και θα ενταθεί η ζήλεια και η διεκδίκηση. Νέες ευκαιρίες , προτάσεις, γνωριμίες είναι μέσα στο προσκήνιο με το εξάγωνο Ήλιου – Δία!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Προβληματίζεσαι για την εξέλιξη μίας σχέσης, όπου δεν σου δίνει την ασφάλεια, την σταθερότητα και την σιγουριά. Κοντά στην Πανσέληνο (δηλαδή οδεύοντας προς Κυριακή) συγκράτησε τα νεύρα και την οξυθυμία σου, για να μην υπάρχουν ρήξεις. Μία νέα γνωριμία ευνοείται, αρκεί να πάει σε πιο χαλαρούς ρυθμούς.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Ανακατατάξεις σε συνεργασίες και σε επαγγελματικά θα έχεις αυτή την εβδομάδα και θα νιώσεις ανασφάλεια και αβεβαιότητα. Κάποιες έκτακτα έξοδα που πρέπει να γίνουν τώρα ε κάνουν να αισθάνεσαι εκνευρισμό.

♏ Σκορπιός

Γενικά

Από αυτή την εβδομάδα φιλοξενείς και την Αφροδίτη στο ζώδιο σου, παρέα είναι και ο Ερμής έτσι λοιπόν οι μέρες σου γεμίζουν ερωτικά μηνύματα, επαφές, φλερτ, συναντήσεις έκπληξη. Ωστόσο, δεν σου κρύβω ότι κοντά στην Πανσέληνο που γίνεται, διαταράσσεται η ισορροπία κάποιων σχέσεών σου και έχεις και τις συγκρούσεις σου! Τα άτομα που συνδέεσαι σε αιφνιδιάζουν με τις συμπεριφορές τους. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία έρχεται για να τονώσει τα οικονομικά σου!

Αισθηματικές Προβλέψεις

Τολμηρές εξελίξεις στα αισθηματικά σου αναμένονται αυτή την εβδομάδα ... Παίρνεις τα ρίσκα σου για την πορεία μίας σχέσης, δέχεσαι τις εκπλήξεις σου από το άτομο που έχεις στην καρδιά σου και απελευθερώνεσαι από σχέσεις που δεν ήταν για σένα... Το στάδιο που διανύεις ωστόσο είναι μεταβατικό και συχνά νιώθεις ότι όλα γύρω σου είναι ρευστά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Κουράζεσαι στα επαγγελματικά σου και τρέχεις να τακτοποιήσεις πολλά που έχουν μαζευτεί τώρα, με αποτέλεσμα πολλές φορές να νιώθεις και το «θύμα» ότι τρέχεις πολύ χωρίς να έχεις τα αναμενόμενα αποτελέσματα. Το θετικό όμως είναι ότι το εξάγωνο Ήλιου – Δία, σε ανταμείβει οικονομικά, επομένως μην δραματοποιείς τις καταστάσεις.

♐ Τοξότης

Γενικά

Η νέα εβδομάδα για σένα Τοξότη έχει πάθος, ένταση, αλλά και κρυφές καταστάσεις που σε κάνουν να είσαι καχύποπτος, κάπως εσωστρεφής ή και να μην ανακοινώνεις πολύ τις κινήσεις σου! Αυτή είναι η χροιά που σου δίνει η Πανσέληνος που γίνεται στο ζώδιο του Κριού! Τα οικονομικά σε ταλανίζουν και είναι πολύ πιθανό να χρειαστεί να ξοδέψεις κάποια παραπάνω χρήματα για λόγους ψυχαγωγίας, παιδιών, ή δημιουργικών δραστηριοτήτων. Το εξάγωνο Ήλιου – Δία που γίνεται και αυτό την Κυριακή σου δίνει νέες ευκαιρίες και προοπτικές μέσα από το κοινωνικό σου περιβάλλον.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Κρυφό Πάθος; Αδιέξοδη σχέση; Σίγουρα ο ερωτισμός χτυπά κόκκινο αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο στον Κριό, όμως για την ώρα δεν μπορώ να σου πω ότι αυτή η ερωτική ιστορία που ζεις είναι και τόσο ξεκάθαρη. Το ξέρω, ενθουσιάζεσαι λόγω Δία ... αλλά μήπως είναι από τις συνηθισμένες σου υπερβολές; (λέω εγώ τώρα)!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Νιώθεις ανακούφιση από την επίλυση κάποιων παλιών επαγγελματικών υποθέσεων. Κάποιες ανακατατάξεις στο ημερήσιο εργασιακό πρόγραμμα θα προκαλέσουν ένταση και εκνευρισμό. Τα οικονομικά σου είναι στάσιμα!

♑ Αιγόκερως

Γενικά

Εβδομάδα με Πανσέληνο στον Κριό και εσύ Αιγόκερε μου να είσαι μέσα στα νεύρα, την ένταση και τον εκνευρισμό. Αυτές τις μέρες θα τα βάζεις με όλους και με όλα, με την οικογένεια, με τους γείτονες, με τους συνεργάτες στη δουλειά ... Μέσα σε όλα θα υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις που δεν θα σου αρέσουν. Υπάρχει όμως τίποτα καλό; Φυσικά και υπάρχει. Ο Ερμής και η Αφροδίτη από το Σκορπιό, σε κάνουν πιο διεκδικητικό και κατακτητικό στις επιθυμίες σου, ενώ δεν σου κρύβω το γεγονός ότι οι φίλοι θα σε βοηθήσουν αυτό το διάστημα να ξεχαστείς και να περάσεις καλά.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Υπάρχει συναισθηματική ένταση αυτή την εβδομάδα Αιγόκερέ μου και ναι μεν την μία στιγμή μπορεί να τρώγεσαι με τα ρούχα σου και να εκνευρίζεσαι, την άλλη στιγμή όμως προκύπτουν και θεματάκια στην αισθηματική σου ζωή τα οποία σε πληγώνουν. Διατήρησε τις ισορροπίες τις ημέρες που ακολουθούν.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Δεν είναι και η πιο εύκολη εβδομάδα της χρονιάς για τα επαγγελματικά σου, ιδιαίτερα αν έρχεσαι σε επαφή με κόσμο ή είσαι υπάλληλος. Προφυλάξου από τι

♒ Υδροχόος

Γενικά

Η νέα εβδομάδα είναι γεμάτη από επικοινωνίες, ιδέες, προτάσεις και εσύ Υδροχόε είσαι διαρκώς στην κίνηση αλλά και στην δράση... Προσπαθείς να τακτοποιήσεις τα επαγγελματικά σου, δικτυώνεσαι και έρχεσαι σε επαφή με νέο κόσμο, βρίσκεσαι τυχερός μέσα από ξαφνικές συγκυρίες. Δεν παύουν όμως να υπάρχου κάποιες ανακατατάξεις στο χώρο σου (σπίτι ή επαγγελματικά).

Αισθηματικές Προβλέψεις

Άλλα θέλω και άλλα κάνω είσαι αυτή την εβδομάδα αγαπητέ Υδροχόε αφού θα έχεις αρκετές συναισθηματικές διακυμάνσεις και ίσως εκδηλώνεις νεύρα, γιατί δεν γίνονται όλα ακριβώς όπως θα θελες εσύ. Προσπάθησε να συμμαζέψεις την παρορμητική σου συμπεριφορά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Αξιοποίησε τις γνωριμίες που γίνεται τώρα που μπορούν να σε στηρίξουν στα μετέπειτα επαγγελματικά βήματα. Κάποιοι αιφνιδιασμοί δεν θα λείψουν αυτή την εβδομάδα στα επαγγελματικά. Στα οικονομικά δεν έχεις σπουδαία θέματα.

♓ Ιχθύς

Γενικά

Ξεκινά μία εβδομάδα με Πανσέληνο στον Κριό, η οποία ταράζει τον οικονομικό σου τομέα και σε κάνει να αισθάνεσαι ανασφάλεια. Η τάση αυτή γρήγορα θα ξεπεραστεί, αρκεί και εσύ από την πλευρά σου αυτή την εβδομάδα να κάνεις τις κατάλληλες επιλογές και να μην εμπιστεύεσαι τους πάντες γύρω σου! Απρόσμενες επικοινωνίες, φλερτ και γνωριμίες ευνοούνται με την Αφροδίτη από το Σκορπιό. Σημαντικά βήματα για την επαγγελματική σου πορεία γίνονται τώρα με το εξάγωνο Ήλιου – Δία.

Αισθηματικές Προβλέψεις

Η Αφροδίτη από το Σκορπιό ανανεώνει την αισθηματική σου ζωή, ενώ η αντίθεσή που σχηματίζει με τον Ουρανό, φέρνει ένα απρόσμενο μήνυμα, μία συνάντηση, ή ακόμα και μία εξομολόγηση που σε κάνει να βρίσκεις και πάλι το χαμόγελο στα χείλη σου! Ακολούθησε αυθόρμητα την θετική πορεία των εξελίξεων.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Υπάρχουν νέες προοπτικές για τα επαγγελματικά σου και σου δίνεται η δυνατότητα να κάνεις σπουδαία ανοίγματα για την πορεία σου! Αυτές τις μέρες ευνοούνται τα ταξίδια, οι συμφωνίες – ιδιαίτερα με εξωτερικό - ! Πες ναι σε ότι νέο προκύπτει τώρα. Στα οικονομικά πρόσεξε παραπάνω τις κινήσεις σου, η Πανσέληνος σου αδειάζει κάπως ύπουλα το περιεχόμενο του πορτοφολιού σου!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ