Quantcast

http://picasion.com/

Το πιο θερμό χειροκρότημα φύλαξαν οι Βεροιώτες στον Ελληνικό Στρατό

Με τη στρατιωτική παρέλαση ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας οι εκδηλώσεις για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Οι πολίτες που είχαν παραταχθεί από νωρίς επί της οδού Μητροπόλεως για να καμαρώσουν τα παιδιά, τους φίλους και τους συγγενείς τους να παρελαύνουν, φύλαξαν το
πιο θερμό τους χειροκρότημα για τον στρατό, για αυτά τα παιδιά κοσμούν και τιμούν με την παρουσία τους τις παρελάσεις, με καμάρι και άψογο σχηματισμό. Τα τμήματα των Δυνάμεων Καταδρομών και της Αεροπορίας Στρατού, παρέλασαν υπό το βλέμμα του Διοικητή της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγου Σάββα Κολοκούρη και του Υφυπουργού Οικονομικών Απόστολου Βεσυρόπουλου. Δείτε φωτογραφίες:





























7 σχόλια:

  1. ΟΙ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ( ΚΛΗΡΩΤΟΙ- ΕΦΕΔΡΟΙ- ΜΟΝΙΜΟΙ) ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ. ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΡΥ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΕΙΜΑΣΤΕ "ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ" ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΕΣ ΕΝ. ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΧΩΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΞΙΟΜΑΧΟ. ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΘΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ. ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΩΝ "ΦΙΛΩΝ" ΚΑΙ "ΣΥΜΜΑΧΩΝ" ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά οι μακεδονομαχοι που ήταν να φωνάξουν για την Μακεδονία?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το σόου των "πατριωτών" στις παρελάσεις ήταν για να αλλάξει η κυβέρνηση. Τώρα ξεχάσανε τη Μακεδονία και αφήσανε τις διαδηλώσεις...

      Διαγραφή
    2. Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΕΙ. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ.
      Η ΠΛΗΓΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ "ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ" ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΧΤΗ

      Διαγραφή
  3. Ὁ Στρατός νά φυλάῃ διά τῶν ὅπλων τά σύνορα. Δεχόμεθα εἰσβολή ἰσλαμιστῶν ἐποίκων, καί καταλαμβανόμαστε χωρίς νά πέσῃ τουφεκιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΠΡΩΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΡΧΕΤΕ ΜΕΤΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΗΣΙΑ Ή ΕΒΡΟ....ΠΟΛΛΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΧΤΥΠΑΝΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΔΙΑΒΙΩΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΘΗΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΛΗΡΩΤΟΥΣ. ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΟΜΩΣ "ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΝ" ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΛΛΑ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ