Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με στόχο τη νίκη η Βέροια στον Ολυμπιακό Βόλου

Για το πρώτο διπλό του πρωταθλήματος ταξιδεύει η Βέροια στην Φιλιππούπολη (σε ουδέτερο γήπεδο), προκειμένου να αντιμετωπίσει την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί την Κυριακή 6 Οκτωβρίου, ώρα 15:00 (θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3). Ο Σάκης Θεοδοσιάδης
δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και θα έχει στην διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές. Κύριος στόχος για την ομάδα της Ημαθίας είναι η κατάκτηση των τριών βαθμών της νίκης. Ο προπονητής της «Βασίλισσας του Βορρά» μιλώντας στους παίκτες του, ζήτησε να ξεχάσουν τον αγώνα της πρώτης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Διαγόρα. Ένα ματς, όπου η Βέροια, αν και προσπάθησε, δεν κατάφερε τελικά να το κερδίσει. Στο πλευρό της Βέροιας θα ταξιδέψουν και 40 περίπου φίλαθλοι, οι οποίοι θα προσπαθήσουν να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ