Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση προς τιμήν του μεγάλου δωρητή του Νοσοκομείου Βέροιας Σωτήρη Περτσιούνη

Η Διοίκηση του Γ.Ν. Ημαθίας- της Μονάδας Βέροιας διοργάνωσε εκδήλωση προς τιμή του Μεγάλου Ευεργέτη του Νοσοκομείου Ημαθίας, κ. Σωτήρη Περτσιούνη, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στις 6:30 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων της Δημόσιας Βιβλιοθήκης στη Βέροια. Στο
πλαίσιο της εκδήλωσης υπήρξε ενημέρωση για το μέγεθός των δωρεών, η οποία συνοδεύτηκε από ενημερωτικές ομιλίες που αφορούν στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού και του τραχήλου της μήτρας.

Χαιρετισμό απηύθυναν:
Ο κ. Μαυρογιώργος Δημήτριος, π. Διοικητής του Γ.Ν. Ημαθίας-Μονάδα Βέροιας.
Ο κ. Γκούβης Παναγιώτης, Διευθυντής του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας
Η κ. Ζωνίτσα Σωτηρία, Διευθύντρια του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας.

Ομιλητές ήταν:
Ο κ. Παυλίδης Αναστάσιος, Επιμελητής Β΄ του Ακτινοδιαγνωστικού Τμήματος του Νοσοκομείου Βέροιας με θέμα: « Ο ρόλος της μαστογραφίας στην πρόληψη του καρκίνου του μαστού».
Ο κ. Κόλβατζης Χάρης, Επιμελητής Β΄ , της Γυναικολογικής – Μαιευτικής κλινικής του Νοσοκομείου Βέροιας με θέμα: « HPV-Καρκίνος τραχήλου της μήτρας – Εμβόλια»Από τον περασμένο Μάιο, το Νοσοκομείο της Βέροιας διαθέτει έναν εξαιρετικό υπερσύγχρονο ψηφιακό μαστογράφο, ο οποίος εξυπηρετεί ΔΩΡΕΑΝ όλες τις γυναίκες του νομού μας, απλά με ένα τηλεφωνικό ραντεβού και χωρίς μεγάλη αναμονή. Μία ευγενική και διακριτική χειρονομία του Ημαθιώτη Σωτήρη Περτσιούνη ο οποίος αγαπά και τιμά τον τόπο καταγωγής του, την Ημαθία.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ