Quantcast

http://picasion.com/

«Συναγερμός» για φωτιά σε ΙΧ στην Εγνατία έξω από τη Βέροια

Συναγερμός σήμανε λίγο μετά τις 22:30 το βράδυ της Τετάρτης 2 Οκτωβρίου στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Βέροιας, όταν ειδοποιήθηκε για φωτιά σε αυτοκίνητο, στην Εγνατία Οδό έξω από τη Βέροια. Το αυτοκίνητο κινούνταν στο ρεύμα προς Βέροια, όταν λίγο πριν τον κόμβο της Κουλούρας ο οδηγός του αντιλήφθηκε καπνούς να βγαίνουν από το όχημα. Αμέσως το ακινητοποίησε στην άκρη του δρόμου, όπου ο ίδιος και οι συνεπιβάτες απομακρύνθηκαν με ασφάλεια. Στο σημείο έσπευσε αμέσως κλιμάκιο της Τροχαίας και όχημα της Εγνατίας που έφερε προειδοποιητική φωτεινή σήμανση για τους διερχόμενους οδηγούς, προκειμένου να μη σημειωθεί κάποιο ατύχημα. Θυμίζουμε την τραγική κατάληξη που είχε το τροχαίο που σημειώθηκε την ίδια μέρα το πρωί στην Εγνατία στο ρεύμα προς Κοζάνη (δείτε εδώ σχετικά).
Η Πυροσβεστική έφτασε στο σημείο με τρία οχήματα αλλά σύμφωνα με τις πληροφορίες, δε χρειάστηκε η επέμβασή της για κατάσβεση, απλά διενήργησε τον απαραίτητο έλεγχο στο όχημα για τον εντοπισμό της πιθανής βλάβης από την οποία προκλήθηκαν οι καπνοί.

2 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ